GÜNCEL

Yakup KÖSE : Kudurtan netice

Tarih
19 Nisan 2017
İzlenme
3795 Kişi
 Hayırlı olsun…

Batı’nın, Müslüman Anadolu topraklarında kurduğu sistemin çöpe atılması yolunda büyük bir merhale geçildi. Allah, Batı’nın köhnemiş sistemini, bir daha geri dönemeyecek şekilde tarihin çöp sepetine atmayı bizlere nasip etsin! Bu yolda ayağımızı sabit, yüreğimizi kavi kılsın. Bizleri ve yârenlerimizi nefsin pususuna düşürmesin!

Batı ve Batıcıları kurdurtan bir neticeyle referandum tamamlandı. Şeytan azapta gerek!.. Az oyla kaybettiklerine yanıyorlar. Yalnız şunu hatırlatayım: “Az oy” dedikleri rey sayısı 1 milyon 500 bin civarı. Çalınan “Evet” oylarını da eklersek rakam 2 milyonu bulur!

Kurdukları sistemin yıkılışına mâni olamayan Batı ve Batıcılar “Oylar çalındı, hile yapıldı” diyerek sokağı hareketlendirmeye ve yeni bir Gezi ayaklanması çıkarma derdindeler. Lâkin şunu unutuyorlar, artık polisin içinde Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarının etkisi yok denecek seviyeye indirildi. Yani Batıcılara meydanlarda alan açacak, koruyup kollayacak polis ağabeyleri artık yok! Ve en mühimi, Müslüman Anadolu halkı 15 Temmuz’da işgalciyi def ederek üzerine giydirilmeye çalışılan sünepelik gömleğini yırtıp attı. 15 Temmuz destan gecesinde istimini alan halkımız, gerekeni gereken yerde yapacak şuurdadır. Kimse zıplamasın!

Referandum neticelerinin açıklandığı akşam bir ara Batıcılar psikolojik üstünlük sağlar gibi oldular. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının ardından ibre millîcilere döner gibi oldu ama hâlâ çoğunluğumuzu bir savunma psikolojisi içinde görüyorum. Lütfen, yapmayın! Bu oyunun kurallarını bizler koymadık. Onların koydukları kurallara göre, 1 oy fark olsa bile en çok rey alan kazanıyor. Mezkûr referandumda oy farkı, 2 milyona yakın “Evet”in lehine... Neyi tartışıyoruz?.. Neyin savunmasını yapıyoruz?.. Kahpelik, çirkeflik  yapıyorlar diye sahayı Batıcılara teslim edecek halimiz yok. Son referandumda sandık başlarında “Evet” tarafını temsil edenden daha çok “Hayır”cılar vardı. Anavatan partisi adına düzenlenmiş sahte müşahit kartlarla sandıkları ablukaya alanlar hangi hırsızlıktan bahsediyorlar! Geçiniz efendim, geçiniz...

Referandumda “Evet” için daha çok oy alınabilir miydi, niçin 25 milyon reyde kalındı? Tabiî ki bunu araştıracağız, konuşacağız, tartışacağız. Velâkin, suyunu çıkarmadan! Şahsi hesaplarımızı işin içine katmadan! Bunca saldırı, ihanet ve 14 yıllık bir iktidar sürecinin ardından hâlâ halkın teveccühü kazanılıyorsa o noktada durmak, düşünmek ve hakkı teslim etmek gerek.

“Oh olsun, bana danışmazlarsa, benim dediklerimi yapmazlarsa böyle olur” diyerek kibir çukurundan kazuratlarını saçanların yazdıklarına, söylediklerine itibar etmeyin. Bırakın, düştükleri kibir çukurunda kalsınlar, elinizi de uzatmayın, bulaşıcıdır!..

Referandum neticesi İnşaallah birçok veçheden hayırlara vesile olacak. Tehir edilen iç temizliği hızlandıracak, rehavete kapılan kadrolar silkinecek ve Allah’ın izniyle bu saatten itibaren Müslüman Anadolu halkının aleyhine ne kimse konuşabilecek ne de icraat yapabilecek. Batı’nın ağlamasından belli Doğu’nun güleceği!..

“Biz bitmeden bitmez” diyen Avrupa saraylarının soytarısı…. Uyurken üstüne örttüğün ABD bayrağının altından bizlere havlayan soytarı, bitti lan, hadi kalk ayağa, Avrupa’da saray saray dolaş da efendilerini eğlendir, bu sıralar onları çok üzdük, strese soktuk! Rahatlat onları, iyi bilirsin sen bu işleri…   

Star
19 Nisan 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER