GÜNCEL

Yakup KÖSE : Batı aslî unsurunu sahaya sürüyor

Tarih
12 Ocak 2017
İzlenme
1404 Kişi
 Anayasa değişikliği ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Pazartesi günü yapılan oturumda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili, Meclis’te oylanacak yeni anayasa taslağı kabul edilirse “İç savaş çıkar” dedi.

CHP’nin İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Kenan Otlu da, sokak da sokak diyor. Sokakta hesaplaşmaktan bahsediyor! Yani iç savaştan…

Müstehcen kasetten atamayla partinin başına geçen ‘Genel Müdür’leri Kemal Kılıçdaroğlu’nun izinde CHP’liler iç savaş çağrısını yükseltiyorlar!

Pazartesi günkü “Devlet Kılıçdaroğlu’nun Bilgisine Başvurdu mu” başlıklı yazımda da dikkat çekmeye çalıştım. ‘Genel Müdür’e kimler ne söyledi ve hangi hazırlıkları yaptılar da sürekli halkı iç savaşla tehdit ediyor.

Teşkilât binalarına silâh mı yığıyorlar, partililere Ayn el-Arap’ta (Kobani) silâh ve bomba eğitimi mi veriyorlar? Yoksa, 15 Temmuz gecesi Fethullahçı Terör Örgütü üzerinden Anadolu’yu işgal teşebbüsünde bulunan Batı “Siz ortalığı karıştırın biz gerekli desteği vereceğiz” mi dedi?

CHP’lilerin şom ağızlarını her açışlarında halkı kan dökmekle tehdit etmeleri insanın aklına türlü türlü soruların gelmesine sebep oluyor.

Nasıl gelmesin ki, CHP’den bahsediyoruz. Müslüman Anadolu’nun ruh kökünü kurutmak için kurdurulmuş bir fırka CHP. Batı’nın Anadolu’daki Truva atı. Son dönemde yaşadığımız hâdiseler ve CHP’den yapılan kan dökmeye yönelik açıklamalar CHP’nin kuruluş misyonunu tekrar îfâ edeceğini gösteriyor.

PKK, HDP gibi Batıcı unsurlar CHP’nin yanında istepneydi. Başarılı olamadılar ve piyasadan kaldırılıyorlar. FETÖ’nün de halkın nazarında vatan hainliğine mahkûm edilmesiyle Batı meydana aslî unsuru olan CHP’yi sürüyor. Batı’nın bu hamlesi aslında çaresizliğinin de göstergesi. Türkiye’deki ana unsurlarını feda edecek kadar zavallı durumdalar.

Bu ahval bizler için hem avantaj hem dezavantaj. Dezavantaj, çünkü Batı aslî unsurunu kavga meydanına sürecek kadar çaresizliğin girdabında kahpece her hamleyi yapacaktır. CHP’lilerin iç savaş çıkartmaya mâtuf söylemleri bu minvalde değerlendirilmeli. Avantaj, çünkü Batı’nın elindeki son koz olan CHP de Anadolu halkı tarafından aynı FETÖ gibi bertaraf edilirse artık önümüzde kimse duramaz.

CHP’nin “iç savaş” histerisinin üzerinde neden bu kadar çok durduğum sanırım anlaşılmıştır. Şu unutulmamalı, CHP tarlası PKK’yı da FETÖ’yü de yetiştiren mümbit bir tarladır! Müslüman Anadolu’nun ruh kökünü kurutmak adına Batı tarafından kurdurulan CHP için Anadolu halkını katletmek vaka-ı adiyedendir; CHP’nin 1920’lerde vatan çapında kurduğu darağaçlarında asılan Anadolu’nun evlatları buna şahittir!

CHP en büyük tehlikedir. Çünkü legal bir yapı hüviyetinde her türlü melanetin ocağı CHP. Ne yazık ki halkımız CHP’yi meşru bir siyasi parti olarak biliyor. Bir zamanlar FETÖ’yü ‘Hizmet hareketi’ bildikleri gibi. Ne zaman 15 Temmuz yaşandı FETÖ’nün de gerçek yüzü görüldü. CHP’ye karşı gerekli tedbirleri almak için yeni bir 15 Temmuz mu yaşamamız gerek?

Son seçimde 12 milyon oy almış ve bürokraside kökleşmiş legal görünümlü bir Batıcı unsurdan bahsediyoruz. Batı’nın CHP üzerinden çıkarmaya çalıştığı iç savaşa karşı umarım devlet gerekli adımları atacaktır. Yoksa yine Müslüman Anadolu halkına mı bırakacaklar… 


Star
11 Ocak 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER