GÜNCEL

Terör format değiştirdi

Tarih
14 Kasım 2015
İzlenme
1261 Kişi

14 Kasım 2015

Ensonhaber Medya Grubu Başkanı Serkan Kalemciler, Tahir Sarıkaya'nın konuğu olduğu Beyaz TV'de  Fransa'nın başkenti Paris'te yaşanan terör saldırısı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Terörün artık format değiştirdiğini vurgulayan Kalemciler, teröristlerin artık kendi başlarına birer ölü hücre olduklarını söyledi ve "Karar veriyorlar ve operasyona girişiyorlar" dedi.

FRANSA'DA HERKES TEK VÜCUT OLMUŞ

Fransa'da medyanın da birlik içinde olduğunu ifade eden Kalemciler, "Herkes tek vücut olmuş. Kimsenin Hollande'a, herhangi bir siyasiye laf attığı falan yok. Memleketimiz, biz biriz ve bu hainlere biz birliğimizle cevap vereceğiz, terör, terörist bundan fayda sağlayamayacak diye ortak bir dilde birleşmiş hepsi" diye konuştu.

Kalemciler sözlerini şu şekilde sürdürdü;

TERÖR ARTIK FORMAT DEĞİŞTİRDİ

"Türkiye'de katil Erdoğan diyen mi dersin, katil hükümet diyen mi dersin.. Fransız terör analistleri ile konuşuyorlar. Diyorlar ki böyle bir saldırı ön görülemedi mi? Kardeşim nasıl ön göreceksin diyor adam..

 

Artık terör format değiştirdi. Eski bildiğimiz yöntemlerle çalışmıyorlar. İstihbari faaliyetlerin başarılı olabileceği yöntemlerle çalışan terör örgütleri yok karşımızda. Adamlar kendi başlarına ölü hücre, karar veriyor ve operasyona girişiyor.."

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER