GÜNCEL

Tamer Korkmaz : Kimseyi getirmedik, kendimiz geldik!

Tarih
12 Ekim 2019
İzlenme
2968 Kişi

Bağımsız Müslüman Türkiye’nin Barış Pınarı Harekâtı havadan ve karadan Fırat’ın doğusundaki teröristleri temizlemeye başladı: Gazamız mübarek olsun…

Türkiye’mizin bekası için Mecburi İstikamet olan bu hayati harekâtı engelleyebilmek için, dışarıda ve içeride bütün güçleriyle seferber olanlar nihayetinde hapı yuttu!

İçeride Sam Amca’sının namı hesabına “Psikolojik Harekât” icra eden “Bataklık Söylemi Korosu” nakavt oldu; bunalıma girdi!

***

“Sabah söyledikleri ile akşam söyledikleri birbirini tutmayan” Fırıldak Trump, “Türkiye’nin operasyonunu onaylamıyoruz” dedi…

-Haydut Devlet ve onun Sarı Kovboyu “onaylamasa” kaç yazar?

Türkiye, bölgeye askeri operasyonunu başlatarak ABD’nin (veya herhangi bir devletin) onayına ihtiyacıolmadığını cümle âleme gösterdi.

İŞGALCİ KİM?

Düzenbaz Trump “Bir NATO üyesi olan Türkiye, bu sabah Suriye’yi işgal etti” diyerek “af kurdu!”

Suriye’de işgalci olan NATO’nun lokomotifi ABD’dir.

TSK’nın Operasyonu; ülkenin kuzeyinde “PKK devleti kurmayı” planlayan ve “NATO üyesi Türkiye”yi hedef alan Haydut Devlet ABD’nin terör örgütüne karşı bir MeşruMüdafaa harekâtıdır.

Operasyon, bölgedeki Kürtlere karşı değil; YPG/PKK terör örgütüne yöneliktir.

İHANET ŞEBEKESİ

İçeride, bu Sahtekâr Sarı Kovboy’la aynı “işgal” lafını fışkırtanların başını Terör Partisi HDPKK çekiyor.

Aziz vatanımıza kasteden bir İhanet Şebekesi olarak faaliyet yürüten HDPKK’nın twitter hesabından TSK’mızın başlattığı Askeri Harekât için “İşgal Girişimi” denildi!

hdp çepni ensonhaber ile ilgili görsel sonucuHDPKK’nın İzmir vekili “Voice of America” Mr. Çepni de TBMM kürsüsünde “Operasyona karşı çıkıyoruz: İşgal başladı” diye bağırarak, Washington’dakilere yaltaklandı!

***

HDPKK’nın Eş Genel Başkanı iken, Haydut Devlet’in kanatları altından Ankara’ya seslenip “YPG, Fırat’ı geçecek siz de mal mal bakacaksınız” diyen Mister Demirtaş’ın; Fırat’ın doğusundaki son gelişmelere cezaevinden “mal mal baktığına” kuşku yoktur!

***

HDPKK’nın “sırtını dayadığı” YPG/PKK’lı teröristler vuruluyor; PKK yandaşları ise sosyal medya üzerinden “Operasyonda siviller öldürülüyor” diye kuyruklu yalanlar üretiyorlar…

Bu Tescilli Kahpeler, tüm hücreleriyle bağlı oldukları Batılılara “akıllarınca” Türkiye’yi şikâyet ediyorlar.

“Türk Savaş Uçakları, sivil bölgelere hava saldırısı düzenlemeye başladı” şeklindeki yalan haberlere eşlik edenler arasında “Solcu veya devrimci” maskesiyle Sam Amca’sı için “kontra” çalışan Bir-Gün adlı “gazete” de var!

“ABD Onaylı Operasyon” manşetiyle “optik çarpıtma” yapan Bir-Gün’den bahsediyoruz!

***

Yeri gelmişken; Amerikancı Cumhuriyet’in “Bataklıkta Tek Başına” manşetini de not edelim: ABD, Suriye’ye girip yerleştiği vakit “bataklık” olmuyor; amma velakin Türkiye Meşru Müdafaası için girdiğinde “bataklık” oluveriyor!

Velhasıl, “ABD’nin bölgede PKK devleti kurma planı suya düşecek” diye “eyvah edenler” arasında Cumhuriyet de yer alıyor.

ÜÇÜNCÜ DEFA “MARS” OLDU

“Bataklık Korosu”nun Siyasi Şefi Kemal Kılıçdaroğlu; Medya’daki Şefi ise Baronsal Gladyocu Ertuğrul’dur…

Vaktiyle “Suriye’den içeriye bir adım dahi atarsanız, tüm dünya karşınıza dikilir. Atamazsınız” diye babalanan Ertuğrul; son harekâtı müteakip “üçüncü kez” mars oldu!

özkök ile ilgili görsel sonucuBataklık Korosu’nun bu 007 Ertuğrul’u, milliyetçilere hitaben “Tarihimizde hiç savaşmadığımız NATO’daki müttefikimiz ABD’yi kovdunuz da yerine kimi getirdiniz? Rusya’yı mı?” diye soruyor!

Bu Kaşar Amerikan Yaltakçısının alacağı karşılık mı; elbette şudur:

“-Kimseyi getirmiyoruz, kendimiz geliyoruz!”

Öyle “müttefikimiz” falan değil, Azılı Düşmanımızolan Haydut Devlet ABD ile “adı konulmamış; örtülü” bir SAVAŞ yaşadığımız gerçeğini ne Ertuğrul’giller ne de bir başkası değiştirebilir:

Ertuğrul’un uğruna “Etki Ajanlığı” yaptığı ABD; Aziz Vatanımızı FETÖ’sünün eliyle 15 Temmuz’da işgal etmek istedi. CIA’in “işin içinde, sahada olduğu” belgelendi…

FETÖ’sünden PKK’sına; DAEŞ’inden DHKP-C’sine vs. kadar emrindeki terör örgütlerini Türkiye’mize saldırtan “Terörün Mühendisi” ABD’den söz ediyoruz!

EN İYİ BELGE İTİRAFTIR

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • undefined

    14 Ekim 2019
    0 0
    Helal olsun Tamer abi soyadın gibi korkmadan yazıyor sun gerçekleri Osmanlı tokadı gibi patlatiyorsun hak edene, rabbim gücüne güç versin
  • HURSİTDİLAVER

    12 Ekim 2019
    0 0
    aaah sizler bilmezsiniz benim gibi 'NİYAZİLER, ENVERLER HÜRRİYET GETİRDİLER''neslinin gençlikten orta yaşa girerken ki yılarında bir '''ÖZGÜR GÜNDEM''' GAZETEMİZ VARDI. NE OLDU, NASIL OLDU, BİR GECEDE BİTTİ GİTTİ. ARKASINI ARAYAN SORAN DA OLMADI.böyle milli mücadele ve BEKA MESELEMİZ OLDUĞUNDA BU GAZETE AKLIMA GELİR.oyle bir gelir ki,2-3 tane devşirme,hain,iliştirilmiş ve vesayet adına ihanetini kusup duranlar va ya,İNŞALLAH KUSMUĞUNUZDA BÖGÜLÜRSÜNÜZ DA, SOKAKLAR KİRLENMEZ.
  • hursitdilaver 4

    12 Ekim 2019
    1 0
    lüyfen okumak zahmetinde bulunursanız alttan itibaren yukarı doğru okuyunuz.TAMER KORKMAZ ÇOK GÜZEL CEVAP VERMİŞ.ama bu da halen tvlerdeki türke türk propagandasını geçemiyor.ama yılmaz karagülden sonra en sağlam yazardır.eline diline sağlık. teşekkurler.(H.D.)
  • hursit dilaver 3

    12 Ekim 2019
    0 0
    SADECE BİZ Mİ. İNGİLTERENİN OSMANLI TOPRAKLARINDA KURDUĞU VE HEPSİNİN BAŞINA DA KENDİ DİLEDİĞİNİ GETİRDİĞİ BÜTÜN DEVLETÇİKLER DE DE AYNIDIR .BU AŞAĞILIK DUYGUSU, 100 YIL DA GEÇSE DEVŞİRMELERİMİZ VE İLİŞTİRİLMİŞLERİMİZ VE DE, PAPAZ VE RAHİBE MEKTEPLERİNDE OKUYANLAR NEDENİ İLE GEÇMİYOR.bu yüzden bebelerine ABD ya da birleşik krallıkta doğuruyorlar.aşağılık duygusu böyle işte.türklüğünden utanan orada dogum yapıyor.yaptırıyor
  • hursitdilaver 2

    12 Ekim 2019
    0 0
    dillerini bile değiştirirler.konuştukları kelimelerden de nefret ederler. hep bunlar aşağılık duygusu içinde yetiştirlmelerindendir..1993 de MESS sendika eğitim çalışmaları sırasında 1500 yataklı bir marmaris otelinin departman müd ve personeli olarak aldığımız eğitimde ögrendik ki,genelde hepimiz AŞAĞILIK DUYGUSU İÇINDEYİZ.İŞTE İNGİLİZ EĞİTİM SİSTEMİ.
  • hursit dilaver

    12 Ekim 2019
    0 0
    KAFALARI,UFUKLARI VE DE EGİTİMLERİ İNGİLİZ SEFİR VE 4 İNGİLİZ DEVLET-İ FEHİMANE MEMURU İLE PLANLANANLAR, GENELDE DEVŞİRME EĞİTİMİ ALIRLAR. İLİŞTİRİLMİŞ OLURLAR.TÜRKİYE VATANDAŞI DEĞİL.DÜNYA VATANDAŞI YETİŞİRLER. ÖZELLİKLE KENDİ TARİHLERİNE,DİNLERİNE DÜŞMAN VE KİNLİ OLURLAR,NEFRET EDERLER.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER