GÜNCEL

Tamer Korkmaz : Ey, Şehit...

Tarih
19 Mart 2019
İzlenme
1869 Kişi

Yeni Zelanda’daki iki camiye Cuma Namazı’nda baskın düzenleyen Haçlı Teröristi Brenton Tarrant, 50 Masum Müslüman’ı katletti…

Üç yaşındaki Mucad İbrahim’den, yetmiş bir yaşındaki Davut Nabi’ye 50 şehit verdik:

Dehşetengiz saldırıda yaralanan ve sedyede taşınırken “işaret parmağını” yukarıya kaldırmış vaziyette iken çekilen fotoğrafı ile hafızalarımıza kazınan altmış bir yaşındaki Muhsin el-Harbi 50. Şehidimizdir…

-Allah’ın rahmeti, üzerlerine olsun.

*

Yeni Zelanda’daki vahşet, Batılı devletlerin yıllardır sistematik bir şekilde tohumlarını ektiği İslam Düşmanlığı’nın bir tezahürüdür…

Haydut ABD’nin eski başkanlarından Zalim Dabılyu Bush’un vaktiyle dillendirdiği “Haçlı Seferi”nin Yeni Versiyonu Bir Kahpe Saldırı’dan bahsediyoruz!

Batılı devletlerin liderlerinin/Batı Medyası’nın tamamına yakını; Yeni Zelanda’daki vahşet için bırakınız Haçlı Terörü diyebilmeyi…

Evet, asla unutmayınız:

-Terör dahi diyemediler!

Senelerdir “İslami Terör” yahut “Müslüman ya da İslamcı Terörist” diyenlerden söz ediyoruz!

Öldürülenler Müslümanlar, katiller Hıristiyan olduğunda; katliamı yapanlar “terörist olmuyorlar!”

İşte “Medeni Batı!” dedikleri tam da budur!

Türkiye’deki Batı yaltakçısı, işbirlikçisi malum laikçi tipler de Yeni Zelanda’daki Cuma Namazı esnasında Müslümanların hunharca katledilmesine “Hıristiyan Terörü” hatta “Terör” dahi diyemediler!

Y.Zelanda’daki Haçlı Saldırısı’nı gerçekleştiren Hıristiyan Terörist’in sosyal medya paylaşımları ile silahının üzerine yazdıkları; İslam dünyasının ve özellikle Bağımsız Müslüman Türkiye’nin “nasıl bir saldırı altında olduğunun” da belgesidir!

TRUMP’IN EKTİKLERİNİ BİÇİYORLAR

Şimdiye kadar “İslam Düşmanlığı” sergileyen açıklamaları “kırkı aşan” Haydut ABD’nin Başı Sarı Şeytan Trump, Yeni Zelanda’daki terör saldırısı için sadece “Berbat bir şey!” diyebildi! Hepsi bu!

Başkanlık koltuğuna oturduktan hemen sonra; Suriye ve Irak’taki belli şehirlerde camilerin namaz vakitleri sırasında kasten bombalanması talimatını veren de işte bu Sarı Şeytan’dı!

Sahi, Katil Tarrant ile Haydut Trump arasında bir fark var mıdır?

ERTUĞRUL’UN PAPA’SI

Gladyocu&Kiliseci Ertuğrul’un Çok Sevdiği ve kısa bir süre öncesinde “Ilımlı İslam!” açıklamasını da “baş tacı” yaptığı şu Papa Franciscus “Anlamsız bir şiddet eylemi...” diyebildi, Yeni Zelanda’daki Hıristiyan Terörü için! Hepi topu budur!

ÖLDÜRÜLEN MASUMLARI SUÇLADI!

Avustralyalı İslam Düşmanı ırkçı senatör Fraser Anning ise terör saldırısının ardından aynen şöyle dedi:

“İslamiyet, faşizmin dinsel karşılığıdır…”

Yani? Katliamı yapan Hıristiyancı Terörist değil de; öldürülen masum Müslümanlar “suçludur!”

BİLİNÇALTINI AÇIĞA VURDU

Sam Amca’sının Kemal Kılıçdaroğlu’su ise ilk açıklamasında Avustralyalı malum senatöre çok ama çok yaklaştı ve aynen şöyle dedi: “İslam dünyasından kaynaklanan terör dünyada farklı yorumlara yol açtı…”

Trump’ın “IŞİD’i Obama ile Sahtekâr Hillary Clinton birlikte kurdular!” itirafı için tam üç yıldır sessizliğini koruyan “Benim Adım Kemal”den söz ediyoruz!

TERÖRİSTİN EKŞİ SÖZLÜK’TEKİ DESTEKÇİSİ

Bir Truva Kahpe, Ekşi Sözlük’te yazdığı bir mesajda, Hıristiyancı Katil için “Keşke Türkiye’ye gelip bir Cuma günü camileri temizleseydi diye iç geçirdim” diye yazabildi!

TERÖRİSTİ “MELEK ÇOCUK” YAPTILAR!

Altı kişinin öldüğü 22 Mart 2017’deki Londra Saldırısı için isabetle “Terör” ifadesini kullanan İngiliz BBC, Yeni Zelanda’daki terör saldırısı için “Terör’dür” diyemedi! Şu “Fevkalade İtibarlı!” BBC televizyonu!

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER