GÜNCEL

Tamer Korkmaz : CHP, FETÖ’nün kontrolündeki casusluğa arka çıkıyor

Tarih
17 Haziran 2017
İzlenme
1885 Kişi
CHP milletvekili Enis Berberoğlu casusluk suçundan yirmi beş yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kaçma şüphesinden dolayı da tutuklandı. Aynı davada yargılanan Can Dündar kaçmıştı.

Mahkeme, benzer bir hadiseyle karşılaşılmaması için tedbir aldı. Berberoğlu, adliyeden Maltepe Cezaevi’ne gönderildi.

*

Sahi, Enis Berberoğlu’nu ihbar eden kimdi?

-Cumhuriyet’in eski genel yayın yönetmeni Can Dündar!

Durdurulan MİT TIR’larına ait görüntüleri yayınlayan ve “casusluk gerekçesiyle” yargılanan Dündar “Tutuklandık” adlı kitabında söz konusu görüntüleri kendisine “solcu bir vekilin getirdiğini” yazmıştı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bunun üzerine harekete geçerek Can Dündar’ın HTS kayıtlarını incelemiş; tarif edilen vekilin Enis Berberoğlu olduğunu saptamıştı.

Telefonla konuştuktan sonra, Berberoğlu ile Dündar bir araya gelmişlerdi: TIR’ların görüntüleri, Can Dündar’a “flaş bellekte” teslim edilmişti!

Savcı, mütalaasında “Berberoğlu’nun, FETÖ’nün amacı doğrultusunda” casusluk yaptığını öne sürmüştü…

O görüntüleri, Berberoğlu’na paslayan FETÖ’dür.

O TIR’lar, 17 ve 25 Aralık 2013 tarihindeki Paralel darbe girişiminden kısa bir süre sonra durdurulmuştu: Türkiye’yi hedef alan FETÖ operasyonu CIA ve MOSSAD’ı çok mutlu etmişti.

*

CHP yönetimi, işbu casusluğa başından beri sahip çıktı.

Bir taraftan da Ankara’ya bühtanda bulundular. Paralel’in  iftiralarını papağan gibi tekrarladılar.

Kasetle gelen Kemal Kılıçdaroğlu’nun FETÖ ile stratejik ortaklığı 7 Şubat 2012’deki MİT Krizi’nden birkaç gün sonra başladı! 17-25 Aralık 2013’ten sonra en ileri seviyesine ulaştı! 15 Temmuz’dan sonra da devam ediyor!

FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki darbe kalkışmasının başarısızlığa uğramasıyla Kemal Kılıçdaroğlu büyük bir hayal kırıklığı yaşadı! O geceki “kontrollü sıvışması” bile “aslında nerede konuşlandığını” göstermeye yetiyor. Yasak savma kabilinden söylediklerinin de hiçbir inandırıcılığı yoktur.

Mütemadiyen “15 Temmuz kontrollü bir darbeydi” diye zırvalaması da “FETÖ’nün amaçları doğrultusunda” bir algı harekâtıdır. “Pensilvanya’ya hizmet” Kemal Kılıçdaroğlu’na Komprador Burjuvazi’nin (Derin Baronlar) yazdığı “çok özel bir görev”dir!

*

CHP, Enis Berberoğlu’nun casusluktan tutuklanmasını müteakip ayağa kalktı! Sokak çağrısı yaptılar. Yine gürültü patırtı kopardılar. CHP’nin başı Kılıçdaroğlu, dün itibarıyla Ankara’dan İstanbul’a doğru protesto yürüyüşüne başladı.

Üzerinde “Adalet” yazan bir pankartla yürüyor!

Sam Amca’sının Kılıçdaroğlu’su aslında ne yapıyor?

-Açıkça casusluk suçuna arka çıkıyor.

Eyvahlar olsun: CHP, casusluğu benimsemiş; suç olarak kabul etmiyor!

FETÖ “kontrolündeki” bir casusluktan söz ediyoruz.

Enis Berberoğlu’nu “Adalet” için değil “FETÖ’nün gaye ve hedefleri doğrultusunda” baş tacı yapıyor!

CHP’nin genel başkanı, bu defa da “Adalet” illüzyonu ile sahne alırken, bir kere daha kargaşadan/kaostan fal tutuyor!

*

Bir de; Kılıçdaroğlu’nun Enis Berberoğlu için hazırlattığı “Yarın Demokrasi Yürüyüşümü Başlatacağım!” başlıklı afişte yer alan fotoğraf var:

Kılıçdaroğlu’nu arkasındaki askerlerle birlikte gösteren bir resim, bu!

ABD-İsrail tandemine kapılanmış derin baronlardan artı ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nden sufle ve talimat alarak genel başkanlık yapmaya alışmış Kemal Kılıçdaroğlu, şimdi de “darbe” çağırmaya mı çalışıyor?

Bir başka söyleyişle; TSK içinde hala gizlenmeyi sürdüren FETÖ askerlerine/ kripto subaylara/ uyuyan hücrelere mesaj mı gönderiyor?

Yenişafak
16 Haziran 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER