GÜNCEL

Tamer Korkmaz : Akla ziyan…

Tarih
01 Ocak 2019
İzlenme
1667 Kişi

2019’un ilk günündeyiz. Yerel seçim takvimi, yeni yılla birlikte başlıyor. Türkiye, 31 Mart günü çok önemli bir seçime daha gidecek. Cumhur İttifakı, Zillet İttifakı ile kritik bir yarışa girecek. Önümüzdeki üç ay boyunca bu seçimi konuşacağız…

* * *

Şimdi, eski yıldan kalan son dış haberlerden birine gidelim: 2018’in kayıtlarına “Yok artık!” dedirten bir olayı not düşelim…

Haber, Darbeci Sisi’nin yönetimindeki Mısır’da bir mahkemenin aldığı “akla ziyan” bir kararla alakalı!

Yani, nedir?

Müslüman Kardeşler teşkilatının siyasi kanadı olan “Hürriyet ve Adalet Partisi” Genel Sekreteri Muhammed el- Biltaci, duruşmada “güldüğü” gerekçesiyle 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı!

Cuntacılar tarafından Rabia Meydanı’nda şehit edilen Esma’nın babasının “gülmesi” bile, Kahpe Sisi ile adamlarını fena korkutuyor.

* * *

Mısır’da “uzaktan kumandalı” bu mahkemenin aldığı karar, Sisi darbesinin destekçileri Batılı devletleri pek memnun etmiştir!

Bu Batılı devletler, adil yargılama hususunda acayip “hassaslar” ya…

İşte, faşizmin şahikasına çıkan Sisi’nin Yargı’sı, tam da bunlara göredir!

MUHAMMED SALAH’IN RESTİ

Mısır’daki bu “Korkutan Gülümseme” haberiyle eş zamanlı olarak medyamızda yer alan bir başka haber ise dünya futbolunun yeni “süper yıldızı” Muhammed Salah hakkındaydı.

2018 yılının, İngiltere’nin Liverpool takımı için hayli parlak geçmesinde başrol oynayan Mısırlı futbolcunun, bu defa da “saha dışındaki” bir hareketi konuşuldu.

Salah, kulübünün İsrailli Dabbur’u takıma katmaya hazırlandığını duyunca “Onu alırsanız, ben giderim” resti çekmiş!

Geçmiş yıllarda İsrailli futbolcularla tokalaşmayan Salah’ın “son hareketi” çok takdir edildi...

“-İşte budur!” dedirtti.

Bir tarafta Terör Devleti İsrail’in Maşası olan Zalim Sisi; diğer tarafta ise İsrail’in futbolcularına dahi tavrını koyan Mısırlı bir futbol yıldızı!

* * *

Muhammed Salah, Liverpool’un Arsenal’i beşlediği maçta da golünü eksik etmedi:

Salah’ın, İngiltere Premier Ligi’nde attığı her gol…

Sadece rakiplerinin filelerine gitmekle kalmıyor; aynı zamanda “İsrail ve ABD tandeminin elemanı” Zalim Sisi’nin “kale”sine de atılmış oluyor!

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Adil

    01 Ocak 2019
    0 0
    Sisi, siyonizmin destek noktası, siyonizm de sayısız masum Filistinlinin katilidir. Ortadoğudaki bu katil yönetimle bu darbeciye açık ve gizli destek verenler, yönetime geliş şekline gözlerini kapatıp kulaklarını tıkayanlar, insan hakları ihlallerini görmeyen, işitmeyenler de yönetimleri birilerinin kontrolündeki çağdaş(?), insan haklarını sakız gibi çiğneyen batılı ülkelerdir. Sonuçta dünyayı kirletip yaşanmaz kılanlar bunlardır. Yuh olsun!
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER