SİYASET

Sevilay Yılman : Peki Muharrem İnce kaybederse ne olacak?

Tarih
19 Haziran 2018
İzlenme
2730 Kişi

OKUMUŞSUNUZDUR muhakkak. Dün çok güzel bir söyleşi vardı Habertürk’te. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gazetemizden Kübra Par’a konuşmuş. Muharrem İnce’nin aday gösterilme nedeni ve anons edilme şekli dahil hemen her konuda sorulan suallere yanıtlar vermiş ancak bir konuyu pas geçmiş. O da İnce’nin kaybetmesi durumunda CHP’nin geleceği ne olacak konusu...

Söyleşi genellikle İnce’nin kazanması üzerinden yapılmış. Doğru olan bu ama kaybetmediye bir olasılık da vardır her zaman. Ve dolayısıyla ben o söyleşide İnce’nin cumhurbaşkanlığını kazanamaması durumunda Sayın Kılıçdaroğlu’nun nasıl bir pozisyon alacağını okumak isterdim.

Tamam... Eğer cumhurbaşkanı olursa, tarafsız bir cumhurbaşkanı olacağını ve partilerüstü olacağını, asla partisinin genel başkanlığı görevini üstlenmeyeceğini İnce de zaten sık sık dile getiriyor. Yani bu bilinen bir şey!

Bilinmeyen, kazanamazsa ne olacak?

Bence Kemal Kılıçdaroğlu, partisi adına cumhurbaşkanı adayı olmuş ve gösterdiği performansla partisinin birkaç adım önüne geçmiş İnce’nin kaybetmesi durumunda nasıl bir tavır alacağını şimdiden açıklamalı. Ben biliyorum aşağı yukarı yanıtını, ama yine de Kemal Bey, “Biz arkadaş, dost olduğumuz için ona öyle hitap ettim” dediği Muharrem İnce’nin hakkını teslim edip “Gel bakalım Muharrem! Al bu koltuk artık senindir! Ananın ak sütü gibi helaldir!” mi yoksa, “Kaybettin Muharrem... Bir dahaki cumhurbaşkanlığı adaylığını bekle. Şansını bir de orada dene” mi diyecek?

Sizce hangisi?

Hadi bana yazın n’olur:))

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • ANLATSANIZ

    19 Haziran 2018
    2 0
    BİLİNEN BİR ŞEY VARSA ODA ÇOK YALANCI OLDUKLARI İNSANLARIN YALAN /DOĞRU ALGILARIYLA OYNUYORLAR.BEN BİLMİYORUM MESELA TARAFSIZ OLUCAĞINI PARTİLER ÜSTÜ OLUCAĞINIDA NASIL OLUCAK ANLATSANIZDA BİZDE BİLSEK
  • hursit dilaver

    19 Haziran 2018
    1 0
    muharrem ince hatayda her şeyi 100 güne bağladı. aman neler neler. para nerden IMFden tabi.neyse ciddiye alan varsa buyursun da diyeceğim şu KÜLLİYENİN AKİBETİ..SEÇİM AKŞAMI SONUÇLAR BELLİ OLMADAN BUNLAR YAPACAĞI TEZVİRAT VE YALANLARLA ya da SEÇİMİ KAZANDIK DİYE KÜLLİYEYE YÜRÜRLER VE ORADA SARAYI YAKMA TEŞEBBUSUNDE BULUNURLAR.. demem şu. BU YANGINI FALAN SÖNDÜRMEYE İTFAİYENİN GELMEMESİ İÇİN YOLLAR CHPLİ BELEDİYELERCE KAPATILIRSA...bunun bir çaresini bulun.
  • As1

    19 Haziran 2018
    2 0
    O zaman yandi O Tavuklar ... kaybederse ceremesini tavuklar ceker.. Yani o tavuklarin vay haline
  • HAK DAVA

    19 Haziran 2018
    1 0
    BEN ŞİMDİ SANA Bİ YAZICAM BİRDAHA KIÇININ ÜZERİNE OTURAMAYACAKSIN ULAN KIRK YILLLIK SAPIĞI GETİRİP BU ŞEREFLİ MİLLETİN BAŞINA CUMHUR BAŞKANI ADAYI DİYE KOYUYORSUNUZ DAHA KENDİ PARTİSİNİN GENEL BAŞKAN BİLE YAPMADIĞI BU SAPIK HERİFİ TUTUP GÖK YÜZÜNE ÇIKARIYORSUNUZ 25 HAZİRAN SABAHI SİZDE GÖRECEKSİNİZ BU SAPIĞIN EDERİ KAÇ PARA..
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER