GÜNCEL

Osman Gökçek'e 'saldırganları neden ifşa ettin' suçlaması

Tarih
08 Ocak 2016
İzlenme
1374 Kişi
ODTÜ’de karşıt görüşlü öğrencilerin namaz kılan öğrencilere saldırmasının ardından, Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek’in saldırıyı gerçekleştiren kişilerin isimlerini paylaştığı iddiasıyla bir grup ODTÜ öğrencisi, Osman Gökçek hakkında suç duyurusunda bulundu. Öğrenciler sadece görevini yapan Beyaz TV muhabirine de saldırdı.

ODTÜ'de daha önce depo olarak kullanılan ve mescide dönüştürülen alanın dolu olması nedeniyle basketbol sahasının kenarında seccadelerini serip namazlarını kılmaya çalışan öğrencilere, farklı görüşteki ODTÜ öğrencileri saldırmıştı.

Saldırının ardından Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, ODTÜ'deki mescit sorununa dikkat çekmişti. Bunun üzerine ODTÜ öğrencileri, Osman Gökçek'in saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen kişilerin isimleri yayımladığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Ankara Adliyesi önünde toplanan ODTÜ öğrencileri, 22 Aralık 2015 tarihinde yaşanan ve bu güne kadar süregelen tartışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. “ODTÜ teslim olmayacak” yazılı pankart açan grup ile Beyaz TV muhabiri arasında tartışma yaşandı.

Tartışmanın ardından grup adına basın açıklaması yapan ODTÜ öğrencisi Derya Koca, yıllardır ODTÜ'de cami ve mescitlerin kullanıldığını, okuldaki inançlı insanlara yönelik hiçbir saldırı ve müdahalelerin gerçekleşmediğini söyledi. 

Osman Gökçek hakkında suç duyurusunda bulunan grup, adliye çıkışında ise Beyaz TV muhabiri ve kameramanına domates ile yumurta attı.

8 Ocak 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER