SİYASET

Nedim Şener : Seçim beyannameleri ve FETÖ

Tarih
29 Mayıs 2018
İzlenme
2621 Kişi

Cumhurbaşkanlığı adaylarından sonra 24 Haziran seçimlerine katılacak partilerin seçim beyannameleri de açıklanıyor. Her seçim olduğu gibi vaatler havada uçuşuyor.

Kaç seçim gördüm kaç bin vaat dinledim bilmiyorum ama en aklımda kalanı 1991 yılında Süleyman Demirel’in tütün çiftçisine hitap ederken rakiplerinin verdiği “tütün alım fiyatı” için “Kim ne veriyorsa 5 lira fazlasını vereceğim” deyip kestirip atması olmuştur. Parti ayrımı yapmadan söylüyorum, özellikle ekonomik vaatler tıpkı Demirel’in yaptığı gibi arttırma usulü gidiyor.

Ben seçim sürecinde partilerin ve Cumhurbaşkanı adaylarının FETÖ (Fethullahçı Terör Örgütü) ile mücadele stratejileri üzerine yoğunlaştım.

Çünkü, yalnız devlete değil halka da en büyük ihaneti yapan FETÖ ile mücadele stratejisini Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli görüyorum. Cumhurbaşkanı adayları nasıl haklı olarak meydanlarda halkın vergileriyle finanse edilen TRT’nin kendilerine yeterince yer vermediğini söyleyip şikayet ediyorlarsa, ben de 15 Temmuz gecesi halkın vergileriyle alınan silah, tank, taaruz helikopterleri, F16 uçaklarıyla 250 kişiyi şehit eden 2 bin 193 kişiyi yaralayan FETÖ ile mücadele konusuna odaklanmış haldeyim. Seçim beyannamelerini de o gözle okuyorum.

FETÖ kelimesi kaç kez geçiyor

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Yusuf

    01 Haziran 2018
    0 0
    Haklısın kardeş. Çok haklısın çarpıcı tespitler
  • zramiz

    01 Haziran 2018
    0 0
    Ne saçmalıyorsun sen? Biz olmadan tek varil petrol ortadoğuda dolaşıma giremezmiş? Şakamısın sen? Ortadoğunun petrolünü anca shell den alırız biz. Bir varilini bile araplardan alamayız Keşke dediğin gibi olsa. Gazla çalışıyorsun sen
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER