GÜNCEL

Nedim Şener : FETÖ’nün kullandığı son kavram; mağduriyet

Tarih
04 Nisan 2018
İzlenme
1339 Kişi
Önce dini kullandı, sonra hoşgörüyü, ardından demokrasiyi, sivil toplum değerlerini ve örgütlerini. Gün geldi sopa olarak kullandığı hukuktan adalet dilenecek hale geldi. Sonra aileleriyle birlikte insanların hayatına kıyarken aklına gelmeyen insan haklarına sığındı.

Bir zamanlar aklına bile gelmeyen basın özgürlüğü ancak gazete ve televizyonlarına el konduğunda geldi.

En tepede elebaşı Fetullah Gülen’den başlayarak en alttaki öğrencisine kadar kötülüğe kurgulanmış bir örgüt olan Fetullahçı Terör Örgütü, 250 kişinin şehit olmasına, 2.193 kişinin yaralanmasına neden olduğu 15 Temmuz darbe girişiminin ardından şimdi de mağduriyetleri kullanıyor.

Olağanüstü Hal İlanı ile birlikte çıkartılan kanun hükmünde kararnamelerle birçok kişi kamu görevinden uzaklaştırıldı. Bunların çok büyük bölümü darbeye fiili iştirak edenler dahil terör örgütü ile ilişkili kişilerdi.

Haksız mağduriyetler 

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver

    05 Nisan 2018
    0 0
    bunların mahkum olnalrının hapısanelerini değiştirip bütün ülkeye birer ikişer dağıtın. GÜN GELİR BİR HURUÇ HAREKETİ YAPARLARSA HEPSİ BULUNDUĞU MAPUSHALENERDE LİSAN-I MÜNASİBİ İLE ENTERNE EDİLİRLER.onun için bunları dağıtın. her mapushanede 1-2 kişi olsun. hem ıslah olurlar hem de toplu kıyam edemezler.CİDDİYE ALIN, PİŞMAN OLMAYIN, APIŞIP KALMAYIN SONRA.
  • Özcan

    05 Nisan 2018
    3 0
    Sayın Erdoğan DEMİRÖREN, İşte size tertemiz bir Genel Yayın Yöneticisi.Krakterli bir yazar.Bence hayırlı olsun.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER