GÜNCEL
Nedim Şener : FETÖ’nün kullandığı son kavram; mağduriyet
Tarih
04 Nisan 2018
İzlenme
1345 Kişi
Önce dini kullandı, sonra hoşgörüyü, ardından demokrasiyi, sivil toplum değerlerini ve örgütlerini. Gün geldi sopa olarak kullandığı hukuktan adalet dilenecek hale geldi. Sonra aileleriyle birlikte insanların hayatına kıyarken aklına gelmeyen insan haklarına sığındı.
Bir zamanlar aklına bile gelmeyen basın özgürlüğü ancak gazete ve televizyonlarına el konduğunda geldi.
En tepede elebaşı Fetullah Gülen’den başlayarak en alttaki öğrencisine kadar kötülüğe kurgulanmış bir örgüt olan Fetullahçı Terör Örgütü, 250 kişinin şehit olmasına, 2.193 kişinin yaralanmasına neden olduğu 15 Temmuz darbe girişiminin ardından şimdi de mağduriyetleri kullanıyor.
Olağanüstü Hal İlanı ile birlikte çıkartılan kanun hükmünde kararnamelerle birçok kişi kamu görevinden uzaklaştırıldı. Bunların çok büyük bölümü darbeye fiili iştirak edenler dahil terör örgütü ile ilişkili kişilerdi.
Haksız mağduriyetler
yazının devamını okumak için tıklayınız
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ
Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.