GÜNCEL

Nedim Şener : Adnan Oktar’ın yüzsüzlüğü

Tarih
04 Eylül 2019
İzlenme
1948 Kişi

Geçen hafta gazeteye bir mahkeme tebligatı ulaştı. Edirne 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nden gönderilen tebligata göre, Adnan Oktar’ın aleyhime 5 bin TL tutarında tazminat davası açtığı ve iki hafta içinde savunma vermem isteniyordu. Her şikayet yazı konusu olmaz ama “davacı” Adnan Oktar olunca bir iki kelime etmek gerekir.

İslamı da Atatürk’ü de kullandı

Çünkü, Adnan Oktar gün gelip İslam dinini gün gelip Atatürk’ün adını kullanan, oluşturduğu yapı ile yüzlerce insanı mağdur etmiş bir suç örgütünün yöneticisidir. Nitekim belgeli, tanıklı bu suçlamalardan Edirne Cezaevi’nde tutuklu. İşlediği suçlardan 870 yıl hapis istemiyle iddianame hazırlanan Adnan Oktar, kendisi hakkında televizyonlarda söylediğim sözlerden dolayı “hakaret ettiğim iddiasıyla” 5 bin TL tazminat istiyor.

Peki ben Adnan Oktar için neler söylemişim onu da şikayet dilekçesinden okuyalım; “Magazinsel yaklaşıp olayı sulandırmaya çalışanlar olabilir, kim sulandırmaya çalışıyorsa Adnan Oktar’da kasedi vardır ya da onlarla ilişkisi vardır. Daha önce bir manken bir şeyler anlatmak istedi. Kızın hayatını bitirdiler.” Oktar’ın avukatı, dilekçesinde, “Bahse konu manken tarafından müvekkil (Adnan Oktar) aleyhine açılan tüm davalar beraat kararıyla sonuçlanmıştır. Adnan Oktar tarafından açılan davalarda da mankenin bir çok kez tazminata mahkum edildiği” yazılmış.

Neler demişim neler…

Adnan Oktar’ın avukatı üç TV kanalındaki konuşmalarımı deşifre edip dilekçesinde yer vermiş. Mesela şu sözlerimi de hakaret sayarak şikayet etmişler; “Onlar şantaj yaptı, baskı yaptı, tehdit etti. Nitekim kendi örgüt elemanlarını da. Genç kızlar oraya girdiği zaman hemen kasete alıp, fotoğraflayıp hayatı boyunca şantaj malzemesi olarak kullanıp onu benliğinden çıkartıyorlar.”

Ayrıca şunları söylemişim; “Adnan Oktar bir konuşmasında diyor ki, “Fetullah Gülen çok önemli bir şahıstır, kahtanidir kendisi’. Kimmiş kahtani, Mehdi’nin yardımcısı. Peki mehdi kim, kendisi. Böyle manyak bir herif.” “Bunlar sokaktan topladıkları okumuş benliksiz çocukları kendine şantajla tehditle 13 yaşındaki 10 yaşındaki çocuklara cinsel taciz yapmış suç örgütleri, casusluk boyutu da var…”

“Adnan Oktar ne anlatırsa anlatsın. İster 3.500 TL maaş alıyorum’ desin. İster Atatürkçüyüm desin. İstediği kadar yalan söylesin. Ahlaksız ve şerefsiz bir heriftir. O küçük çocuğu taciz ettiği için. Sapık bir suç örgütüdür.” Evet ben bunları söyledim ama hakaret değil, tespit amacıyla ifade ettim. Nitekim, kısa süre önce Adnan Oktar suç örgütüne yönelik hazırlanan 3 bin 908 sayfalık iddianamede çok daha fazlası mevcut.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • la edri

    05 Eylül 2019
    0 0
    nedimciğim yazdığın gasteyi iyi koymuşsun adama, pardon herife.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER