SİYASET

Mehmet Barlas : Kılıçdaroğlu konuşuyor FETÖ’cüler bayram ediyor

Tarih
03 Eylül 2022
İzlenme
600 Kişi
Türkiye'de siyaset, muhalefetin kafa karışıklığı yüzünden topallamaya başladı. Özellikle Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı konuşmalarda kullandığı cümleler, siyaseti bilinen kapsamından çıkarmış durumda. Bu konuşmalarda siyasi rekabet değil "anarşik ortama övgü" daha ağır basıyor.
Kılıçdaroğlu'nu örnek alırsanız, borçlarınızı ödememeniz, sınavlara girmemeniz, elektrik faturasını ödememeniz, polisi dinlememeniz, mahkeme kararlarını yok saymanız, hakareti alışkanlık haline getirmeniz ve FETÖ'cüleri kutsamanız gerekiyor.

MUHALEFETİN KÖRLÜĞÜ
Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun da arasında bulunduğu 6'lı masa muhalefetine göre Amerika, Fransa ve Yunanistan sanki hiç yoklar. Türkiye'yi hedef alan komplolar, teröristlere gönderilen silah dolu TIR'lar ve tehditler Türkiye'nin gündeminde değil.
Türkiye'nin ulusal çıkarlarını doğrudan ilgilendiren konularda Kılıçdaroğlu türü muhalefet, her kötülükte ellerini ovuşturarak milleti kışkırtıyor ve gerçek gündemden kaçıyor.
Bereket Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli var. Onlar sık sık topluma gerçek gündemi hatırlatıyorlar.
Bu bakımdan Türk demokrasisi ikisine de çok şey borçlu.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER