GÜNCEL

Hilal Kaplan : Sayın İnce, Biçer’in apoletleri kalsın mı?

Tarih
04 Haziran 2018
İzlenme
2260 Kişi
Geçtiğimiz sene, referandum mitingi için Balıkesir'e gelen CHP lideri Kılıçdaroğlu, Bandırma 6. Ana Jet Üssü'nde, başbakanlar için uygulanan protokolün aynısı ile askerî törenle Tuğgeneral Ahmet Biçer ve emir kıtasıyla karşılanmıştı. Anamuhalefet liderine, bir askeri üste, Başbakan muamelesi yapılması tepkiyle karşılansa da Ak Parti saflarından pek ses çıkmamıştı. Biçer, neticede en düşük seviyeden, bir disiplin uyarısı aldı ve konu kapatıldı.
Bugünse aynı CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce, muvazzaf bulunduğu il Malatya'ya gelen Cumhurbaşkanı'nın verdiği iftar programına katıldığı ve konuşmasını alkışladığı için 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'e ateş püskürüyor. İnce, "Cumhurbaşkanı olursam ilk iş apoletlerini sökeceğim" diyerek mevzuyu iyice çirkin bir noktaya çekti bile.
Sen kampanyana "Biji Serok Apo"cu Demirtaş'ı ziyaret ederek başla, FETÖ'cülerin internet sitesine röportaj verip Pensilvanya'ya selam yolla, Cerablus'tan Afrin'den çıkıp uğruna şehit verdiğimiz toprakları yine PKK'ya teslim edeceğini açıkla ve bunların hiçbiri sorun olmasın ama Paşa'nın bir alkışı millî güvenlik mevzusu olsun, öyle mi?
Senin genel başkanın darbe gecesi TV başında darbecilerden vazife beklerken, o dönem Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı olan Temel Paşa, kendisine yollanan suikast timiyle mücadele ediyordu.
Senin genel başkanın, önce "Afrin'e girmeyelim", sonra "Bari merkezine girmeyelim" diye her fırsatta ekranlarda Mehmetçiğin moralini bozmaya dönük konuşurken, Temel Paşa'nın komutasındaki askerlerimiz önce 3 kilometrelik tünellerle birbirine bağlanmış teröristlerin yuvası Burseya Dağı'na, sonra da sadece 58 gün içinde Afrin merkezine albayrağımızı dikti.
Ayrıca Ak Parti olmasaydı, hâlâ bir korgeneral telefonuyla komut alan, orgeneral faksıyla bildiri yazan sefiller olarak oksijen tüketiyor olacaktınız. O yüzden 'askerî vesayet' ne demekmiş, nasıl mücadele edilirmiş, bir zahmet Ak Parti'ye anlatmayın.
Şu rezil tartışmadan çıka çıka...

yazının devamı 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver

    04 Haziran 2018
    3 0
    bakın AKP ufak bir sizlanma le olayı geçiştirmiş. hep böyle olduar. 16 seneden beri ne zaman diklendiniz be.HELE KARŞINIZDA CHP OLUNCA HEMEN GEVŞER VE GÖRMEMEYE ÇALIŞIRSINIZ. AMA BAKIN ELİN OĞLU FIRSATINI BULDUĞUNDA ANINCA ÇAKIYOR. SİZ HALA ŞOKE DURUMDASINIZ.ey AKP, allah tayyip beye güç kuvvet ve sabır versin.ülke tvde ahmet bey ne dedi. HERKEZ RAHAT, DİNÇ VE İFTAR TELAŞINDA, AMA BİR YORGUN VAR, O DA TAYYİP ERDOGAN. utanın emi.bu adamın ah ederse hiçbiriniz iflah olmayacaksınız.
  • hursit dilaver

    04 Haziran 2018
    0 2
    aman ne güzel. dün bunlara bu satırlardan kızdım da şimdi akitten karahasanoğlu ve şimdi de hilal kaplan balikesir komutanının 1 manga askerle kemal kılıçdarı tekmilli karşılamasını akıllarına getirdiler. geç kaldınız, muharrem puanı kaptı. siz 3 gün sonra o da benim uyarımla yazmaya başladınız.pısırıklık, korkaklık ya da ulan bu muharrem kazanırsa bizi öper korkusu tabi bunlar. ne edeceksiniz bizim mahalle böyle işte.27 SENELİK ZULÜM VE İSDİBDAT DÖNEMİ KORKUSU HALA GEÇMEDİ DEMEK.
  • Nazan

    04 Haziran 2018
    3 0
    Helal olsun sayın Kaplan çok güzel kapak yaptın küçük muhalefete
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER