SİYASET

Hikmet Genç : CHP'nin haberi var mıydı?!..

Tarih
09 Mayıs 2019
İzlenme
2536 Kişi

Hukuk tanımayacaksın, kendini kanun yerine koyacaksın, ‘Ben yaptım, oldu’ diyeceksin, herkes de “Peki abi” diyecekti!..

“Sokakta yürütmezler, yüzünüze tükürürler, yargılanırsınız..,” diyerek YSK’yı korkutacak, milleti sindirecektiniz öyle mi?..

Bu millet oylarının çalınmasına rıza gösterecek, AK Parti sinecek, yargı da “Aman bir tatsızlık çıkmasın” diye hırsızlara sahtekarlara göz yumacak mı sandın?..

N’oldu!.. Yutturamadınız mı? Hesaplar geri mi döndü?..

***

Tokadı yedi, ama tehditlere devam ediyor CHP…

CHP İstanbul İl Hukuk Komisyonu’ndan Feyza Altun ‘’Bu süreçte bomba patlarsa, terör hortlar toplum terörize edilirse müsebbibi bellidir’’ diye twit atıyor. Ülkeyi bombayla korkutuyor!..

***

Sevgi kelebeği İmamoğlu’nun maskesi çoktan düştü. Mazbatayı alırken “YSK benim güvendiğim tek kurum, sonuna kadar güveniyorum.” diyordu. Önceki gün YSK; “ hırsızlık var, çete var, kanunsuzluk var” kararı alınca “YSK’yı kınıyorum, ihanet içinde olabilirler” diyor sevgi pıtırcığı…

Karakolu bastığı gibi YSK’yı da basacak mı göreceğiz?!..

***

YSK’nın kararı sonrası Kılıçdaroğlu da bir açıklama yaptı;

YSK içindeki 7 çete mensubu hakim iptal kararı veriyor

Yani 7 YSK hakimi çete mensubuymuş?!..

Bir de “7 hakimin” ismini tek tek sayıp CHP’lilere yuhalattı. İtiraz reddedilseydi “Mazbatayı” da verecek olan bu “Çete mensupları” olacaktı, değil mi?!..

***

Hatırlatmıştık size;

“Vesayet odaklarıyla kabadayılık yapmak faşizan statükoyla yönettiğiniz eski Türkiye’de kaldı…”

Haddinizi bileceksiniz!..

YSK’nın kararıyla tescil edildi…

Hırsızlık yapılmış. En önemlisi de hırsızlık CHP lehine yapılmış?..

Neden bunu örtmeye çalışıyorsunuz?..

Neden kaçtınız?!..

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver

    09 Mayıs 2019
    5 0
    kazanacaklarından o kadar eminlerdi ki, o birisi ne demişti.. 31 mart akşamı şeksiz şüphesiz CHPnn kazandığı görülecek.kimse de itiraz edemiyecek. demişti. bir aslan parçası. o kadar teknk ve FETÖ zekası ile yapılmış ki, CHP zekası 1930ları aşamadığjndan FETÖ zekasına mecbur kaldı demek. allah için iyi plandı. ama ALLAHIN DA BİR PLANI VARMIŞ demek.yoksa tamamen hazırdılar.. o mazbata,anıtkabir, ünvanlı afişler falan bunlarıı hatırlayın.kesdin kaandık derlerdi. AKPYE DERS OLSUN BU.
  • hursit dilaver 2

    09 Mayıs 2019
    6 0
    bizi laik etmelerinin semeresini alırlar. haa kendileri hala saplarına kadar hristiyanmış.bana ne.beni laikleştirdiler,dinime,tarihime kin kusturup,hala sövdürüyorlar ya.daha ne isterler.
  • hursit dilaver 1

    09 Mayıs 2019
    4 1
    oguz kaan salıcı ve canan kaftancı ile beraber kendisi CHPnin ve türkiyenin umududur.kıskanmayın onları.selin sayek böke aradan fırlıyabilir. papanın ABli bakanlarla toplantılarında ayrık otu olmaması için eskaza ABli olursak selin sayek böke, o toplantıda ritüelde olmalı.bizi temsilen.batınn da çook hoşuna gider bu.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER