SİYASET

Hacı Yakışıklı : Erdoğan gariban Meral’e niye “Eyyt” demiyor?

Tarih
29 Mayıs 2018
İzlenme
2799 Kişi

Meral Akşener miting alanında öyle bunalmış ki artık alenen itirafta bulunarak, “Erdoğan tarafından ciddiye alınmadığını” belirtiyor ve sesleniyor: “Şimdi Sayın Erdoğan dünyaya ‘Eyyt’ diyor da yahu bir tek şu gariban Meral Akşener’e ‘Eyyt’ demedi bugüne kadar. Niye demiyor sizce? Niye demiyor? Bir ‘Eyyt’ Meral Akşener niye demiyor?”

 

İtirafın kodları:

 

1) Recep Tayyip Erdoğan’ın dünya lideri olduğunu bizzat Akşener itiraf ediyor!

 

2) Ağababalarıyla birlikte kendisinin de muhatap alınmasını istiyor!

 

Erdoğan; “Ey Almanya, İsrail, ABD, AB, BM diyor; Ey FETÖ, PKK, DAEŞ diyor” ve milletten aldığı yetkiyle bu devletlerin ve örgütlerin karı-koca olduğunu cümle âleme ilan ediyor!

 

Erdoğan FETÖ’yle mücadeleyi ciddiye alıyor ve üstüne gidiyor, niye bir de Meral Akşener’i ciddiye alsın ki! Yani şimdi ‘Eyy Emre Uslu’ demenin manası var mı? Meral Akşener direkt FETÖ’cü olmayabilir, onu destekleyen herkes de FETÖ’cü olmayabilir; ancak FETÖ’cülerin onu desteklediği gün gibi ortada!

 

“EMRE USLU VE MERAL AKŞENER”

 

Emre Uslu ve Akşener sosyal medyada “kanka” gibi yazışıyor. “Merhaba Meral Abla” diyor Emre Uslu; “Abla müsaitsen bir şey soracaktım” diyor. “Buyur” diyor Akşener ve buyruk almaya uygun bir vaziyete geçiyor. Emre Uslu buyurmaya devam ederek; “Az önce Fatih Gürsul (Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’den yargılanmış danışmanı) yazdı bana, konuyu birilerinden duyum almış. Lambanın söneceğini nereden duymuş olabilir?” diye soruyor. Akşener; “Enis söylemiş olabilir. Gizli olan bir şeyi nereden duyabilir. Anlam veremedim, araştırır öğrenirim” diyor. Yazışma tarihleri 10 Temmuz ve tam 5 gün sonra tanklar Boğaziçi Köprüsü’nü kapatıyor, Kızılay Meydanı’na giriyor, Genelkurmay Başkanı’nın boğazı kemerle sıkılıyor, 250 insanımız hunharca katledilerek Hakk’a yürüyor!

 

Güya lambayı söndürmek için, Erdoğan’ı Allah göstermesin öldürmek için, Türkiye’ye NATO müdahalesi için çabalıyorlar ama başaramıyorlar!

 

“AKŞENER’İN GAZETECİLERİ ENGELLEMESİ”

 

Biliyorsunuz Türkiye’yi yöneteceğini iddia eden Akşener kendi şahsi sosyal medya hesabından beni engelledi. Yani ben şimdi Meral Akşener’in attığı mesajları göremiyorum, bu mesajlara cevap da veremiyorum. Dert bu değil, dert şahsım değil, Akşener’in nasıl bir tavra sahip olduğu daha iyi anlaşılsın diye söylüyorum. Kendisiyle yüz yüze görüşmemizde bu durumu sorduğumda, “Hakaret etmiş olabilirsin, o yüzden engellemişimdir” dedi. Böyle bir durumun olmadığını, hakaret edecek olsam şimdi karşısında da aynısını yapacağımı söyledim. “Bir bakayım” dedi. Ne oldu? Hiç! Bir gazeteciye söylediği sözü tutamayan Akşener, “kendine ait sözü” tutamayan Akşener acaba “kimlerin sözünü” tutacak? Bir gazetecinin eleştirilerinden korkan Akşener, yarın bir gün kimlerin önünde el pençe divan durmaz?

yazının devamı

Akit
29 Mayıs 2018

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Aaa

    02 Haziran 2018
    0 0
    Akşener basaramayacak bunu bu millet fırsat vermeyecek inşallah meydanlarda neden yurtta sulh cihanda sulh demiyor artık merak ediyoruz Çiller'den hiç farkı olmaz Biz diyoruz ki durmak yok yola devam
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER