GÜNCEL

Fatih Altaylı : Olmuyor Kemal Bey, olmuyor

Tarih
08 Ağustos 2017
İzlenme
3257 Kişi
 KEMAL Kılıçdaroğlu, siyaseti ve CHP Genel Başkanlığı’nı bıraksın ve olimpiyatlara hazırlanmaya başlasın bence.

Çünkü “yürüyüş” dalında çok başarılı, ama siyaset dalında durumu pek de öyle değil.

Alman medyasına verdiği bir röportajda Kılıçdaroğlu’nun söyledikleri, bir siyaset adamı açısından çok hoş değil.

Alman gazetecinin, “Bir araştırmaya göre Almanların yüzde 90’ı Türkiye’de tatil yapmak istemiyor; çünkü yanlış bir tişört veya yanlış bir fıkra yüzünden tutuklanmaktan korkuyorlar. Bu korku yerinde bir korku mu?” sorusuna garip bir yanıt veriyor.

Kılıçdaroğlu, “Maalesef böyle bir havanın gerçekten olduğunu tespit ediyorum. Ben uzun zamandır Türkiye’de şu an hiç kimse için güvenlik garantisi olmadığını, ne can ne de mal güvenliği olduğunu söylüyorum” diyor.

Bu yanıt Alman gazetecinin arayıp da bulamadığı bir cümle.

Gerçi Kılıçdaroğlu sonra bunu düzeltmeye çalışıyor ve “Tabii ki devlet, terör örgütlerinin propagandalarına karşı önlem almalı. Maalesef yasaların geçmediği, adaletin olmadığı bir dönemde yaşıyoruz” diyor ama geçmiş olsun.

Oysa usta bir siyasetçi olup “Türkiye, turistler için tehlikeli bir ülke değildir. Bizim bahsettiğimiz hukuksuzluklar Türk vatandaşları için tehdittir. Tutuklu olan sivil toplum örgütü üyesi yabancıların durumlarını da CHP olarak yakından takip ediyoruz” dese hem politikasına uygun davranmış, hem de en azından Türk turizmine zarar vermemiş olacak.

Aradan geçen onca yıla rağmen Kılıçdaroğlu hâlâ acemi, hâlâ “akım”derken başka şeyler diyor.

Allah’ı var, iyi yürüyor.

Ama sonrasında bir çuval inciri berbat ediyor.

Habertürk
8 Ağustos 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • süleyman şah

    12 Ağustos 2017
    0 0
    kemal kılıçdaroğlu chp'nin son genel başkanı desem,millet tepki verecek...yahu chp nin kepenkleri kapatıp müze haline dönüşmesi gerekir,zira atatürk maskesi bile onları kurtarmıyor...en iyisi maskelerini çıkartıp yepyeni gıcır gıcır avrupa nın istediği siyaseti güden bir parti kurmak...bunu bile beceremezler...
  • hursit dilaver

    09 Ağustos 2017
    1 0
    ah ulan ah. sen kalk 2019 için kemal beyi parlatma planları yap. yürüyüş ayakkabıs için müze ayarla. terli gömleklerini falan müzayedeye koy. çoraplar ise londrada stanley gibson antikacısına gönder.sonra da bu lafları etsin. yakıştı mı şimdi. biz turist diye takla atarken, OTELLERİN BÜYÜK ÇOGUNLUguNUN SAHİBİ CHPLİ İKEN, HATTA DOYGUNLUKTAN TESETTÜRLÜLERİ ALMAZKEN YAPILIR MI BU KEMAL BEY.bizi bu tesettürlü, haşemalılara mı muhtaç edeceksin.
  • Kenan

    09 Ağustos 2017
    0 0
    keMal dır kendisi biraz
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER