SİYASET

Erkan Tan : Haçlılar ve Siyonistler Türkiye ayılmasın istiyorlar...

Tarih
12 Nisan 2017
İzlenme
1431 Kişi
 Son haftaya girerken bir toparlama yapmak istedim. Getirilmek istenen yeni yönetim sistemi mükemmel mi?

Elbette ki hayır... Mükemmellik yüce Allah'a ait bir tanımlama. Eksiksiz, kusursuz, noksansız olan sadece Allah'tır... Anayasa değişikliğinin de eksikleri, kusurları, noksanları vardır.
Eğer ana muhalefet de katkı sundaydı düzenleme çok daha iyi olabilirdi. Ancak bütün kalbimle inanarak söylüyorum ki getirilmek istenen sistem şu an var olan halden bin kat daha iyi.
Uygulanmakta olan yönetim sistemi daha önce de yazdığım ve defalarca söylediğim gibi Türkiye'yi baygın tutmak içindir. Ülkemiz etkili ve hızlı yönetilemesin diye tasarlanmıştır.
Çok başlılık ve çatışma yaşanması istemmiştir. Ve bu kavga kaçınılmaz olagelmiştir. Zaten bugün yaşamakta olanlar bu çatışma ve çok başlılık haline binlerce kez tanık olmuşlardır.
İdeolojilerine, şahsi hırs ve hesaplarına köle olmamış olanlar ve vicdan sahibi herkes bu gerçekleri görmekte ve zaten bilmektedirler.
İşte bu rezil sistemin oluşmasında perde arkasından etkili olan güçler, şimdi de bu tiyatronun devamını istiyorlar. Yasama, Yürütme, Yargı , Cumhurbaşkanı, Başbakan, Anayasa Mahkemesi, Yüksek Yargı, Üst Kurullar... Karman çorman, her kafadan başka bir ses çıktığı, kimin altta, kimin üstte belli olmadığı, hükümetten başka hiç birinin halka hesap vermediği hastalıklı bir devlet yönetimi...
Bu devlet yönetimi sistemi devam etsin istiyorlar ki onlar memleketimizi daha kolay ve iyi karıştırsınlar. Onların istediğini yapan, istemediğini yapmayan, Müslüman hassasiyetlerle davranmayan, baygın Türkiye iyileşmesin... Haçlılar ve Siyonistler ittifak halinde Türkiye ayılmasın istiyorlar. Bu nedenle tüm güçleriyle ve araçlarıyla, içimizdeki adamlarıyla resmen referandumda hayır çıksın diye çalışıyorlar. Utanmasalar gelip ülkemizde oy kullanacaklar.
Saklamıyorlar... Gizlemiyorlar...

Şer'ler bir tarafta... Er'ler hangi tarafta?..
Bu fakir de yorum yapan herhangi biri de hayır demeyi düşünen hiç kimseye, hiç bir zaman hain, düşman falan demedi. Haa ama şunu herkes söylüyor. Ya hu..! Eli kanlı katiller, hainler, kafirler ve düşmanlar karşımızda nasıl da bir araya gelivermişler?... Kim kiminle birlikte bir daha hatırlayalım.
Eli kanlı katiller PKK ve PKK seviciler görüntüler kaydetmişler adeta yalvararak hayır oyu verin diyorlar. Namussuz, şerefsiz vatan haini Fetullah Gülen ve arkadaşları hayır diyorlar. DHKP/C katilleri hayır diyorlar. DEAŞ sapkınları ve katilleri hayır diyorlar. Eli kanlı katilleri koynuna almış sevişen Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya, İsviçre yani Haçlı ve Siyonist ittifakı üyesi ülkeler açıkça ve resmen hayır diyorlar.
Allah aşkına bu saydıklarım bu milletin, memleketin ve devletin iyiliği, selameti, gelişmesi ve mutluluğu için mi aynı tarafta toplanıverdiler???...

O tankın önüne çıkmadı... Tank onun önüne çıktı
Kemal Kılıçdaroğlu 'bir darbe olursa en önce ben tankın önüne çıkarım' demişti ya. Darbe oldu o tanka çıkmadı.
Tank onun önüne çıktı. Ciddiyetsiz adam, bu sefer 'kontröllü bir darbe' ifadesiyle bu sayılmaz demiş oluyor.
Darbeyi beğenmemiş demek ki!!!
.

Takvim
12 Nisan 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER