SİYASET

Erkan Tan : Erdoğan’a tavır hepimize dokunur

Tarih
02 Temmuz 2017
İzlenme
1292 Kişi
Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Cumhurbaşkanıdır. Halkın doğrudan oyları ile seçilmiştir.

Gelip geçerken o koltuğa rastgele oturmamıştır. Siz sevmezsiniz ya da seversiniz, oy vermişsinizdir ya da vermemişsinizdir... Beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz...Kendisi hepimizin Cumhurbaşkanıdır.
Ondan nefret edenlerin ve oy vermeyenlerin de temsilcisidir.
Bu ülkede nefes alan herkesi temsil etmektedir.
Devletimizi, milletimizi, ecdadımızı, bayrağımızı, mukaddesatımızı bizi biz yapan her değeri şahsında barındırmaktadır. Bu yüzden yurt dışından gerçekleşen, kendisine yönelik her türlü söz, tavır, eylem hepimize dokunur. Gelmişimize, geçmişimize, geleceğimize dokunur. Bu saldırılar bütün milletimize yapılmaktadır. Başta Almanya ve Belçika olmak üzere Avrupa Birliği'nde olanları böyle değerlendirmeliyiz.

KILIÇDAROĞLU MİLLETE KÜFÜR MÜ EDİYOR?
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir kez daha aziz milletimize küfür etmiş olmuyor mu? İşte en son söyledikleri: "Belki de bu yürüyüşün içinde Fetullah Gülen'e sempati duyan vardır. Kim haksızlığa uğradığını düşünüyorsa gelebilir." Fetullah Gülen namussuzdur, şerefsizdir, alçaktır, eli kanlı katildir.
Allah, Kur'an, İslam düşmanıdır. Allah'a, İslam'a, Müslümanlar'a hizmet ediyoruz dedi... Allah ve Kur'an düşmanlarına hizmet etti. İnsanları kandırdı... Aldattı...
Haçlılara ve Siyonistlere hizmet etti.
Hala da onlara hizmetini devam ettiriyor.
Kafirlerin ve gavurların uşaklığını yaptı.
Zaten o da, adamları da kafirlerin koynundalar, orada saklanıyorlar.
Vatana, millete, devlete, bayrağa ihanet etti...Ellerinde milletimizin kanı var.

HALA HAİN FETULLAH GÜLEN'E SEMPATİ DUYANLAR DA ŞEREFSİZ, ALÇAK VE HAİNDİR
Bütün ihaneti ortaya çıktıktan sonra bile, bu haini sevenler, ona kalbinde hala sevgi ve sempati besleyenler de alçaktırlar, haindirler, şerefsiz ve namussuzdurlar. Hepsinin ellerinde milletimizin kanı vardır. Bunca olay yaşanmışken, hala bu iğrenç insanı sempati ile ananlar, aziz ve asil milletimizin düşmanıdırlar. CHP Genel Başkanı; millet, devlet düşmanları ve hatta İslam, Allah düşmanları ile beraber yürüyebileceğini ilan etmiştir. Onlardan varsa, yürüyüşünden kovması gerekirken,bir de onları davet etmiştir. Ellerinde milletimizin kanı olan şerefsizlerin, hainlerin, namussuzların, yürüyüşe katılmalarını çok normal görebilmektedir. Bu davranış ve sözler bu millete küfür etmek anlamına gelmez mi?...

​FETO'YU SEVENLER, İTİKADI YAMULMUŞ, GENETİĞİ DEGİŞTİRİLMİŞ, SAPIKLARDIR
FETÖ ile mücadeleyi, Amerika'nın bir bölümü, CIA ve MOSSAD ile mücadele olarak algılamazsanız bütün değerlendirmelerinizde yanılırsınız.
Ülkemizde hepimizin kabul etmek zorunda olduğu yalın gerçek budur. Haçlı ve Siyonist ittifakına bütün hücreleriyle bağlı bu derin yapılar, bizden neslimizi çaldılar. Verdikleri zararın belki de pek anlaşılamayan ama en önemli yönü aslında tam da burası.
Dünyayı ele geçirmeye çalışan bu sinsi ve sapkın zihniyet; FETÖ aracılığıyla sapık, itikadı yamulmuş, genetiği değiştirilmiş, zombi'ler yetiştirdi. Neslimizi çaldılar.
İstikbalimizi karartmak istediler. İşte bu nedenle sadece bu günümüze zarar vermediler. Yarınımızı da hedeflediler.

Takvim
2 Temmuz 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER