SİYASET

Erkan MACİT : BÜYÜK OYUN! VATİKAN ve Tapınak Şövalyeleri’nin BÜLBÜL DAĞI ısrarı

Tarih
29 Şubat 2016
İzlenme
8657 Kişi

Uzun zamandır uzaktan takip ettiğimiz bu küresel proje, açık ve resmi bir şekilde ilan edilince bizlerinde  artık devreye girme zamanımızın geldiğine inanıyorum ve bu konuda engel olmak için topyekün birlik olmalıyız. Olmak zorundaydık diyorum çünkü, zorundaydık ki 80 milyon milletimizin gözü Güneydoğumuzdaki yangına çevrilmişken sırtından yemek üzere olduğu hançeri hep birlikte engelleyelim….

İzmir’in Selçuk ilçesinde ki BÜLBÜL Dağında, öyle bir oyun dönüyor ki, yolun sonuna vardığımızda resmen topraklarımıza bir işgal planı dizayn edildiğini görüyoruz. Sessiz sedasız bir şekilde Haçlı toprağı haline getirilmeye hazırlanan BÜLBÜL Dağı Türkiye’nin batısı için bir felaketin başlangıcı olabilir. Eğer Milletçe, topyekün buna engel olmazsak.

Selçuk Bülbül Dağına geçtiğimiz günlerde Hz Meryem’in heykelinin dikileceği resmen ilan edildi. Hemde bunun Amerika’da ki “Özgürlük Heykeli “ ve Brezilya’daki  “Kurtarıcı İsa” heykeli kadar görkemli olacağını ilan ettiler. Peki bu kadar masraflı  bir işin arkasında kim var? Daha doğrusu kimler var? İşin arkasında görünen Birleşmiş Milletler'in özel kurumu UNESCO (Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü) var. Ama işin özüne indiğinizde UNESCO’NUN arkasında da Finans gücü olarak Vatikan ve Evanjelist Yapı adı altında saklanan “TAPINAK ŞÖVALYELERİ” ortaya çıkıyor.

Atalarımızın kurduğu Büyük Selçuklu İmparatorluğundan beri her defasında geri püskürtüp hüsranla Avrupa’ya geri yolladığımız Tapınak Şövalyeleri  ve Vatikan BÜLBÜL Dağında biz Türk Milleti ve İslam Ümmeti için hayırlı işe girişir mi?  Bence Hayır aksine tüm enerjimizialacak  ve tüm eksenimizi  kaydıracak projeleri bize  dizayn ederler. "Siz ihtiyacınız olmadığı halde Sırf eğlence olsun diye yüksek yere (ihtişamınızı gösteren) bir nişane (gökdelen) mi dikersiniz?" Şuara Suresi 128. Yapılması düşünülen Heykelin büyüklüğü önemli konumu önemli amacı dahada önemli kısaca değinmeden edemedim ama enerji önemli benim burdan neyi anlatmak istediğimi anlayan çıkacaktır. Turizm ile size gelir getireceğiz vaadinde bulunup bizlerden neyi götürecekler ? 

Buna cevap olarak Afrikalı bir kardeşimizin çok güzel sözünü sizlere aktarmak istiyorum “İngilizler , bizim olan Afrika topraklarına ayak bastıklarında bizlerden gözlerimizi kapatıp tanrıya dua etmemizi istediler. Gözlerimizi kapatıp dua etmeye başladığımızda bizim elimizde topraklarımız onların elinde ise İncil vardı. Gözlerimizi açtığımızda bizim elimizde İncil onların elinde ise topraklarımız vardı...”

Ne güzel anlatmış değil mi? İşgal edecekleri ve sömürecekleri toprakları hangi silahlar ile vurduklarını. Birilerinin gelip eline İncili tutuşturmasını, onlara karşı mücadele verenlerinde sana vazife vermelerini bekleme. Bugün sen kalk!  vazife bekleyenlerden değil vazife üstlenenlerden ol. Bu Vatanın her karış toprağında atalarımızın şerefli naaşları yatmakta. 

Hiç görmedikleri, tanıyamayacakları torunları için, yani bizler için denizler gibi kanlarını akıtmadılarmı. Sırf bu topraklarda yaşayacaklar Haçlı postalları altında inlemesin, bayrakları göklerde dalgalansın, ezanları susmasın diyerek kendilerini feda etmediler mi?

İsrail Dünya hakimiyetine giderken kendine katmak istediği doğu topraklarımızı işaretlemiş. Dünya hakimiyetine giden yolda, kendisine hizmet eden Haçlı dünyasına da ülkemizin Batı topraklarını vaad ediyor. Projenin bütün iç yüzü , İzmir Selçuk’ta “Meryem Ana” heykelinin dikilmeye hazırlanmasının  ardında yatan gerçekler bunlar.  Devletimiz içindeki hainler ve dışarda ki düşmanlar ile öylesine kıran kırana bir mücadele içindeki , bazen yetişemediği şeyler oluyor. İşte tam da burada Millet olarak bizlerin devreye girmesi ve bu operasyonlara karşı operasyon çekmesi gerekmektedir. Gençliğimizin artık uyutulamadığını biliyoruz ve buna sessiz kalmayacaklarını da. Ülkece hep birlikte gerekli makamlara haber verip ulaştığımızda ,Büyük bir operasyonun ve projenin  önünü keseceğimizi  görüyoruz. “Dinler arası diyalog”  adı altında bu ülkeyi “ Haçlı-Siyon” güçlerine peşkeş çekenleri  2-3 yıldır görüyorsunuz zaten.  Bu seferki darbeyi  de Milletimizden yesinler yesinler ki uyumadığımızı ve  ihaneti gördüğünde gerekli yerlere gidip tepkisini  gösteren   vatani vazifesini yapan bir milletin olduğunu görüp korksunlar.

Önce Vatan gazetesi
29 Şubat 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER