SİYASET

Ergün Diler : Dünyanın parası

Tarih
06 Nisan 2016
İzlenme
5667 Kişi

Dünya yeniden kuruluyor.
Taraflar belli. Şartlar net değil... Türkiye gibi, Rusya gibi itirazları olanlar var. Amerika'nın içinden de Kissenger gibi akıllı adamlar bazı noktalara kesinlikle "RET" oyu veriyor. Ortalık karışık. İnanın daha çok, ama çok karışacak. Ortalık kan gölüne dönecek. Para vatanına giderken geride hep acı çeken insanlar bırakmıştır. Tarih bunun sayısız örnekleriyle dolu. Şimdi muazzam bir para hareketi var. İki dünya savaşının öncesinde ve sonrasında hareket etmeyen para şimdi havada!Nereye gidiyor dersiniz! O da belli!
İsterseniz gelin baştan alalım...
Rothschild ailesi Frankfurt'tan çıktı.
Ailenin 5 oğlu Avrupa'da 5 ülkeye yerleşti. Reuters'i kendi aralarında iletişim sağlamak için kurdular. Finans ve bankacılık bunların eseriydi. Paranın sistemini bulan bunlardı.
Herkes de uydu.
Herkes kabul edince ORGANİZASYONU bunlar yönetti. Kimse "GIK" diyemedi. Aile Almanya'yı kale gibi görse de İtalya'da da, İngiltere'de de, Fransa'da da, Avusturya'da da vardı. Sistemi kullanıp EVLİLİKLERLE büyüdüler.
Neyse uzatmayalım...
HİTLER'i bulup çıkaran, İKİNCİ DÜNYA SAVAŞI için para yağdıranın bu aile olduğu çok söylendi. Para akışlarına baktığımızda durum gerçekten böyleydi. Hatta YAHUDİLER gaz odalarına gönderilirken bunlara bir şey olmaması da çok ilginçti. Savaştan sonra da HİTLER kaybediyor ama bunlar yine kazanıyordu. Galiba Ortadoğu'da Müslümanlar'ın savaşacağı bir ülke gerekliydi. Asıl suçluyu göstermemek için kurulan bir İSRAİL şarttı.
Kurdular. Gaz odalarından kaçanlar yeni yurtlarına kavuştu. Mecburdular.
Seçenek yoktu! Ya gidecek ya da öleceklerdi! Gittiler! Operasyon büyüktü. Şimdi de göç dalgası ile Avrupa'yı yıkacaklar, ücretleri düşürecekler, KOMÜNİZM'in gelmemesi için Avrupa'da kurulan refahı yerlebir edecekler.
Herkes kaybederken, AVRUPA hayal olmaktan çıkıp kabusa dönerken ilginçtir yine birileri kazanacaktı...
Nereden biliyorum?
Bilmiyorum...
Olanlara bakıyorum.
Parayı takip ediyorum.
Ve büyük bir oyunun tam ortasında olduğumuzu görüyorum.
Bunları da sizlerle paylaşıyorum...
Devam...
İkinci Dünya Savaşı'nı kazananlardan görünse de kaybeden İngilizler'di!
Amerika'ya tapuları verdiler.
MI6 yani İngiliz istihbaratı da büyük bir hamle ile buna görünmeyen bir elle cevap verdi. Boğaz'da KIRMIZI YALI'da kalan efsanevi İngiliz casus Kim Philby ve amiri olan Victor Rothschild, RUSLAR'a çalışıyordu!
Söylenen ve açıklanan buydu.
Ama akla hiç yatkın değildi. Galiba AMERİKA'dan izinsiz, asıl gücünü Ruslar'a devretmişti. Bu ikili vasıtasıyla, daha doğrusu MI6 aracılığıyla Rusya üzerinden Washington'u frenliyordu.
Denge oluşuyordu! Zaman kazanıp geri geleceği günleri bekliyordu. Oyun buydu! Bu nedenle bizim buralarda İNGİLİZLER SOL'u Amerikalılar ise SAĞ'ı destekliyordu... Moskova kaçan SOL'cuyu bu nedenle göremiyorduk!
Sovyetler'in dağılmasından sonra bu ortaya çıktı. Amerika, ROTHSCHILDLER'i kovan Putin'e büyük destek verdi. Petrol fiyatları fırladı.
Parayı bulan Putin hepsini yakasından tuttuğu gibi attı. O gün de bugün de en çok tepkiyi Rothschildler ve Soros verdi. Arada kan davası vardı. Yani Putin, İNGİLİZLER'den aldığı gücü geri vermiyordu. Soros geçtiğimiz gün ne dedi: Avrupa Birliği dağılacak ama önce Rusya gidecek...
Buna karşın Kissenger da "Tek kutuplu dünya mümkün değil. Rusya'yı kimse dışarıda bırakamaz... Hayal görmeyin...
Yoksa dünya savaş meydanına döner, milyonlarca insan ölür..." diyordu... Yani Amerika'nın DERİNLERİ, Rothschildler'in karşısındaydı.
Devam...
Şimdi gelelim son duruma... Burası daha da önemli...
Gördünüz PANAMA olayını.
Milyonlarca belge ortada.
Peki neden?
Açalım...
Nevada'daki yeni vergi cenneti Rothschild & Co tarafından hayata geçirildi. FED'in tam destek verdiği bu yeni organizasyon için geçtiğimiz yıl start verildi. Reno'da ilk ofis Rothschild & Co'nun olurken, ikincisi Panama Belgeleri'nde başrolü oynayan Mossack Fonseca'nın oldu.
ABD ile Rothschild ailesi, dünyadaki gizli paraları Nevada'ya getirmek için anlaştı. Bahamalar, İsviçre ve Virgin Adaları gibi paraların toplandığı merkezler artık tarih olacak.
Birkaç ay içinde Nevada'ya gelen para 500 milyar doların üzerine çıktı. 100 yılı aşkın zamandır dünyanın diğer elit ailelerinin parasını yöneten Rothschild, yeni merkezine yerleşti.
Paranın hareket kabiliyetini ve rotasını çizen aile şimdi geldi NEVADA'ya demir attı!
Demek ki AMERİKA ile anlaşmak zorunda kaldı... Oraya gittiğine göre yenilgiyi kabul etti.
Yoksa gerekeni yapar, mücadele ederdi!
Mossack Fonseca operasyonu da dünyadaki elit ailelerin servetlerini hızlı bir şekilde Nevada'ya getirmesini sağlayacak. Dünyadaki para akışı artık Nevada'dan olacak.
IMF, Dünya Bankası, Avrupa Merkez Bankası da Nevada'da alınan kararlara uyacak. Bu, iplerin tamamen Amerika'ya geçtiğini gösterir.
Aynı zamanda AVRUPA'nın da içinde olduğu merkezlerde çok ciddi ekonomik çöküşlerin olacağının da göstergesi. Belki yine bir iç savaşı tetikleyecek. Bilinmez. Ama AVRUPA ACININ YENİ ADRESİ olacak.
Çünkü yeryüzünde EKSEN olarak yani üretim modeli olarak Amerika'nın karşısında sadece Avrupa ve Çin var.
Avrupa bu nedenle gidecek. Kan akıtarak, acı çekerek. KESİN ve NET!
Zaten AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI'nda bunu göreceğiz.
Öncesinde de...
İsviçre'deki 80'i aşkın banka, Rothschild & Co'ya Nevada'da yer almak istediklerini açıkladı.
80'i aşkın bankanın kasasında Avrupa, Asya ve Afrikalı zenginlerin servetlerinin yüzde 65'i bulunuyor.
Bu daha ilk adım... PARA HUZURU SEVER. Ortadoğu'dan yüzlerce aile parayı çıkarmak için DİLEKÇE vermiş durumda. Bizim de merkezinde olduğumuz coğrafya SAVAŞ YAŞARKEN para sahipleri imza atarak NEVADA'ya yani Amerika'ya sığınıyor!
Amerika'nın Çin'i kontrol etmesi çok kolay. KALBİ Washington'ın elinde...
Ama Avrupa öyle değil. Şimdi bu nedenle bitirecekler...
Bakın! Mossack Fonseca belgelerini ALMANYA'nın aldığı ve Amerika ile İngiltere'ye verdiği söylendi!
Dün ne yazdım!
Jurgen Mossack Almanya'nın Fürth kentinde doğdu. Babası Erhard Mossac, Nazi Partisi Waffen-SS'de görev yaptı.
Partinin tüm sırlarını CIA'ye verdi. Daha sonra Almanya'yı terk etti ve Amerika'ya yerleşti. Baba Mossack, CIA için Küba'da komünistleri gözetleme görevi de yaptı. Yaklaşık 2 yıl Küba'da CIA için çalıştı. Jurgen Mossack ise devlet bursu ile okudu, avukat oldu. Daha sonra Ramon Fonseca ile tanıştı. Yani ortaklığın içinde NAZİ'ler (Rothschild desteğini hatırlayın!), CIA ve PANAMA vardı. Hepsinin CIA ile birlikte fotoğrafı bulunuyordu.
Üstelik geçtiğimiz ocak ayında IŞİD'i kuran CIA eski BAŞKANI David Petraeus, PANAMA'ya gidip orada bir süre kalıyordu...
Dünyada hiçbir şey tesadüf değildir.
Rothschildler, AMERİKA'ya hangi şartla boyun eğdi! Öne sürdükleri bir şart var mıydı?
İŞTE BUNU BİLMİYORUZ...
Ama PUTİN'in itirazı olduğuna göre ortada sorun var. Bu sorun AMERİKA'nın içinde de tartışılıyor.
Rusya'nın oyun dışı kalması savaşı büyütür. Frenlenemez bir yere gidilir.
DERİN AMERİKA bunu istemiyor.
Ama Rothschildler durmadan bastırıyor.
İngiliz basınına bakın, anlarsınız...
Bir de SİYASİ İSLAM'ı istemeyen onlar... Müslümanlar'dan korkanlar yine bunlar...
Amerika çok kolay yoldan TRİLYONLARCA DOLARI GERİ
ALDI. Tek kurşun sıkmadan... Hep birlikte hem Washington'un hem de Rothschildler'in AKLINDA NE VAR bulmak zorundayız.
İstesek de istemesek de kavganın ortasında biz varız...
İnanın bu sorunun cevabı OBAMA'da değil... O tango yaparak gidiyor. Ama geride büyük bir aklı yöneten isimler var! Paranın sahipleri de keza böyle... Hiç bu kadar akıllı olmaya ihtiyacımız yoktu. Doğru hamle bizi inanılmaz büyütür. Ama önce oyunu anlamalıyız... Aksi canımızı yakar!

Takvim
6 Nisan 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER