SİYASET

Engin Ardıç : Büyük mal

Tarih
29 Haziran 2019
İzlenme
1816 Kişi
İmamoğlu mal varlığını açıkladı. Kendisine oy veren bazı solcu "malları" kastetmiyoruz, sahip olduğu serveti açıkladı.
Ziraat Bankası'nda 979 bin lirası varmış.
İmamoğlu İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi'nin, yani şahıs şirketinin yüzde 60'ına sahip... SSB Gayrimenkul AŞ'nin de tamamı kendisinin.
Beylikdüzü'nde dükkan, değeri 302 bin lira... Beylikdüzü'nde ev, 911 bin lira... Beylikdüzü'nde arsa, 120 bin lira... Büyükçekmece'de dükkan, 248 bin lira... Beylikdüzü'nde arsa, 26 bin lira... Beylikdüzü'nde dükkan, 71 bin lira... Eceabat'ta ev, 30 bin lira... Edremit'te arsa, 204 bin lira... Gene Edremit'te arsa, 256 bin lira...
imamoğlu mal varlığı ile ilgili görsel sonucuBitmedi: Edremit'te arsa, 52 bin lira... Eceabat'ta dam (bu da ne demek?), 15 bin lira... Edremit'te arsa, 313 bin lira... Edremit'te arsa, 165 bin lira... Ortahisar'da arsa, 210 bin lira... Edremit'te arsa, 772 bin lira...
Sig Sauer tabancası da varmış, 8 bin liraymış (televizyonda çıkarıp İsmail'e göstermedi.) Herhalde "hakikidir", Karadeniz yapımı değildir.
Bir de "hanımın üstüne yaptıkları" var tabii.
Beylikdüzü'nde dükkan, 145 bin lira... Beylikdüzü'nde arsa, 185 bin lira... Büyükçekmece'de ev, 572 bin lira... Muğla'da ev, 500 bin lira... Bir otomobil, 254 bin lira... 418 bin lira nakit... 841 bin liralık pırlanta set, altın bilezik, tam altın, muhtelif altın, falan...
"Mustafa Kemal'in arkadaşının" serveti bu kadarcıkmış. Şu ölümlü dünyada zaten mal mülk neyine... Adam halk için çalışıyor.
Kılıçdaroğlu, "seçimi Mustafa Kemal'in arkadaşları kazandı" demişti ya...
Sevinin çocuklaaar, övünün büyükleeer, memleket ne kadar kalkınmış. Devrimcilerimiz bile milyoner.
Nurettin bedava süt dağıtıyor, sabah beşten yediye kadar da gecekondu mahallelerinden bedava otobüs kaldırıyordu. Neyse ki Hilmi yanındaydı da Beyoğlu'na küçük burjuvalar için nostaljik tramvay geldi.
Ekrem de halktan aldığını halka verecek, kendisine solcu diye oy yağdıran avanak solcuları belediye otobüsüne ucuza bindirecek.

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Tamer Büyükuslu

    29 Haziran 2019
    3 0
    Beylikdüzü'nde arsa ev fyatları baya ucuzmuş ulan bu paralara köyde yer yok sahtekarlar bide bu fakirlere seçim kampanyası yapılıp para toplandı ahhhh bu ahmaklar allah sizi bildiği gibi yapsın sattınız gene memleketi...
  • sokaktaki vatandaş

    29 Haziran 2019
    3 0
    Doğru söze ne denir!!! Kendilerine sorarsan böyle münasip görmüşler. Bence cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk bu yığıp biriktiren çoğu askerliğini bedelli yapan bu kimi sahte askerleri de onlara şakşakçılık edenleri de bir çırpıda kapının önüne bırakırdı.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER