GÜNCEL

Cem Küçük : Herkese saldırarak kazanacağını sanmak!..

Tarih
20 Temmuz 2022
İzlenme
860 Kişi

Muhalefet partileri için demiyorum ama destekçileri zerre akılla hareket etmiyorlar. Etseler bu kadar hatayı nasıl yapıyorlar diye insan sormadan edemiyor.

 

2023’ü kesin kazandık havasındalar... Geçen Hilal Kaplan’ın dediği gibi ortada 17/25 Aralık gibi bir hava var. O zaman muhalefet FETÖ’nün argümanlarına sarılmış, hükûmet Mart 2014 seçimlerinde gidiyor sanmıştı.

 

Sayın Erdoğan’ın dönemi bitti hemen her gün sosyal medyada yorumlar yapılıyordu. Yapılan bütün seçimleri AK Parti kazandı. Tabii sosyal medyadan, diğer mecralardan atıp tutanların hepsi yamuldu.

Cem Küçük TGRT ve Türkiye Gazetesi'nden kovuldu mu? Cem Küçük açıklama yaptı - Internet Haber 

FETÖ’ye açık destek verenler 15 Temmuz’dan sonra yargılandı. Ceza aldı. FETÖ’den yargılanalar sanki şu an kendileri FETÖ’ye yardım etmemiş gibi ortalığı velveleye veriyorlar.

 

Onlara kötü bir haberim var: Etkileri sıfır!.. Türkiye’yi sosyal medyadan ibaret sanmak gibi bir düşünceye sahipler. Halk üzerinde çok etkili olduklarını düşünüyorlar.

 

Ekonomik zorluklar had safhada. İnsanlar sıkıntı çekiyor. Ama bu muhalefetin kesin seçim kazanacağı anlamına gelmiyor. Muhaliflerin destekçileri kibirli bir şekilde seçimleri kazandık ve hesap soracağız havasındalar.

 

Peki onlara bir hatırlatmada bulunayım: Ya kazanamazsanız?.. Bunu hiç düşündünüz mü? Bu kadar keskin laflar etmenin anlamı var mı? Bu ettiğiniz lafları seçimi kaybederseniz biri size hatırlatmayacak mı?

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Secim?

    21 Temmuz 2022
    0 0
    1 sene onceden Secim konusmak Turkiye ye dusmanliktir.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER