SİYASET

Alper Tan : Niçin "hayır" demeliyiz! İşte sebepler..

Tarih
07 Mart 2017
İzlenme
4058 Kişi

Osmanlı hanedanını kaldırdık. Yerine önce İngiliz, sonra Amerikan “gizli” saltanatını getirdik. Osmanlı ruhunun tekrar dönmemesi, Amerikancılığın kök salması için “HAYIR”demeliyiz.

Cumhuriyet döneminde “Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur” diyerek Türkleri Batı'nın takipçisi ve taklitçisi bekçisi yaptık. Türklerin uyanıp gerçek dostlarıyla, İslam ümmetiyle buluşmaması için HAYIR demeliyiz.

Türkleri, sistematik biçimde dinden uzaklaşırdık, dillerini bozduk, tarihlerine düşman ettik. Onların yeniden uyanıp da gerçek düşmanlarına hesap sormasını önlemek için HAYIR demeliyiz.

“Türkiye Türklerindir” “Ne mutlu Türküm diyene”sloganlarıyla bugüne kadar gerçek niyetlerimizi kamufle ettik, koca bir milleti uyuttuk. Türkleri uyutmaya devam etmek için HAYIR demeliyiz.

Ne güzel 6-7 senede bir ekonomik kriz çıkartarak parayla oynuyor, değeri düşen kurumları kelepir fiyata alıp değeri yükselenleri fahiş fiyata satarak köşeyi dönüyorduk. Sömürü düzeninin devamı için elbette HAYIR demeliyiz.

Her ekonomik krizde Türkleri IMF ve Dünya Bankası’na onyıllarca borçlandırıp siyasi olarak her dediğimizi kabul ettiriyorduk. Rantiye ve faiz vurgunlarının devamı için HAYIR demeliyiz.

NATO çatısı altında özenle yetiştirdiğimiz “Bizim oğlanların” 10 yılda bir darbe yapmasını sağlayarak Anadolu’yu elimizden alan, Doğu Roma’yı yıkan, Avrupa ortalarına kadar elimizden alan Selçuklu ve Osmanlı’nın intikamını alıyorduk. Bu düzenin devamı için HAYIR demeliyiz.

“Türkiye Türklerindir. Kürt yoktur, kart-kurt vardır” diyerek Türkleri mutlu ediyorduk. “Kürdistan Kürtlerin hakkıdır” diyerek de Kürtleri, Türklere karşı ne güzel kışkırtıyor, bu arada da yolumuzu buluyorduk. Bunun için HAYIR demeliyiz.

Önce terör örgütlerini kuruyor ve kullanıyor sonra da terör örgütlerinden “kurtarmak” için ülkeleri rahatça “işgal” ediyorduk. Müslümanları yine “kurtarmak(!)” için HAYIR demeliyiz.

Meclisinin duvarına “Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir” yazıp milletin seçtiği iktidar partilerini, kurduğumuz vesayet sisteminin sigortası olan Anayasa Mahkemesi’ne kapattırıyorduk. Vesayet sisteminin yıkılmaması için HAYIR demeliyiz.

TBMM’de birbirlerinden farklı bir sürü parti olsa da hepsini bir şekilde ikna ederek Ahmet Necdet Sezer gibi millet karşıtı birini millete rağmen o partilere Cumhurbaşkanı seçtirip ülkenin ve milletin kaderi ile rahat rahat oynuyorduk. Bu düzenin değişmemesi için HAYIR demeliyiz.

Ne güzel “parçalı” ve “zayıf” siyaseti “toplumsal renklerin temsili” diye yutturuyor, planladığımız muhtelif koalisyon formülleriyle ülkenin kaderiyle kolayca oynuyorduk. Tutturmuşlar bir “istikrar..” “Padişahlık” getirecekler canım.. Koalisyonların devamı için HAYIR demeliyiz.

Dünyanın herhangi bir yerinde bir şeyler olsa ABD ve Avrupa ülkeleri hemencecik müdahale ediyor, Türkiye’yi yönetenler de buna alkış tutuyorlardı. Şuna baksanıza; AKP hükümeti ve Tayyip Erdoğan ABD ve Avrupa’nın Suriye’ye bile müdahale etmesine karşı çıkıyor! Ayrıca Suriye’deki terör örgütlerini kısa sürede kendisi tek başına temizliyor. ABD ve diğer Haçlı-Siyonist müttefiklerinin dünyada rahat rahat işini yapması için HAYIR demeliyiz.

Tayyip Erdoğan İsrail’e “one minute” ABD ve çetenin diğer 4 üyesine ise BM genel kurulunda gözlerinin içine bakarak “Dünya 5’ten büyüktür” deme cüretini gösteriyor. Olacak iş değil. Dünyadaki Haçlı düzeninin temadisi için HAYIR demeliyiz.

Yeni Türkiye denen bir şey icat etmişler. Müslümanları Batı'ya karşı birleştirmeye kalkışıyorlar. Üstelik bir de “İslam Ordusu” kurdular. NATO’nun karşısına ordu mu kurulurmuş? NATO’nun huzuru ve rahatı için HAYIR demeliyiz.

İsrail’e, ABD’ye kafa tutmaları yetmedi, şimdi Almanya, Hollanda ve Avusturya’ya hatta tüm Avrupa’ya da meydan okuyorlar. Halbuki onlara “otopark yok, trafik yoğun” dedik. Kararımızı nasıl da sorguluyorlar. Biz söyleyeceğiz onlar yapacaklar. Avrupa’nın gücünü göstermek için HAYIR demeliyiz.

Türkleri, onların gerici ve barbar olduklarına bizimse “demokrat, medeni, özgürlükçü ve güçlü”olduğumuza ne güzel de inandırmıştık. Şimdi tutmuşlar, sığınmacılara karşı duvar örmemizi, camileri yakmamızı, geçmişte soykırımlar yapmış olmamızı eleştirip hatırlatıyorlar. Halbuki onlar hak etmişlerdi! Kirli tarihimizin sorgulanmaması için HAYIR demeliyiz.

Görüyorsunuz HAYIR demek için sayısız sebep var. HAYIR deyin Türkiye’yi Türkler yönetmesin..

Kanal A Haber
7 Mart 2017

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • abdurrahim köksal

    08 Mart 2017
    3 0
    eline ,diline ,gönlüne sağlık Alper bey
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER