SİYASET

Ahmet Kekeç : Canan Hanım diyor ki, CHP artık Atatürkçü bir parti değil

Tarih
15 Eylül 2020
İzlenme
1983 Kişi

Biz 10 Kasım’ı bekliyorduk ama İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu erkenden patlattı bombayı:

“Atatürk demek içimden gelmiyor. Gazi Mustafa Kemal demek istiyorum…”

“Aile içi kavga” diyeceğim ama Kaftancıoğlu pek aileden biri değil.

Birinden birini seç deseler, elbette Atatürk’ü seçeriz.

Canan Hanım PKK’yı seviyor.

DHKP-C’yi seviyor.

Soykırımı seviyor.

Kılıçdaroğlu farklı mı?

Bakmayın, arada sırada “Atatürk’ü anlamak hepimizin görevi” diye ortaya laf yuvarlamasına, Kemal Kılıçdaroğlu Atatürk’ü anlamaya çalışacak ve anlayacak en son kişidir.

Çünkü Atatürkçü değildir...

CHP'nin İstanbul adayı: Mustafa Kemal'in askeri değilizMillî/ulusalcı çizgiden koparılmış Kürtçü bir Atatürk inşa etmeye çalışan “görevli” bir siyasetçidir.

Bir zamanlar, “yurtsever” bir CHP’li aramış ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun son zamanlarda işi iyice “sömürüye” döktüğünü anlatmıştı.

Nasıl bir sömürü?

Bir “Soros muhibbi” olarak bazı (“ulusal”) değerler konusunda “liberal” (yani “geniş”) bir tutum takınması gerekirken, birden “Atatürk ve Türkiye sevdalısı” kesilmiş... Böyle bir sömürü...

Bunu açmasını söyledim.

Şöyle dedi: “Kemal Bey aslında Atatürkçü filan değildir. Türkiye yanlısı da değildir. Konumu icabı Atatürkçü görünmek zorundadır.”

Bunu da açmasını söyledim.

Kılıçdaroğlu, bir tarihte, tarihçi Kadir Mısıroğlu’na “geçmiş olsun” ziyaretine giden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Erbaş’ı istifaya davet etmişti.

Bu ziyaret “Atatürk’e hakaret”miş... Aynı zamanda “Tarihimize ve şehitlerimize ihanet”miş.

Sözlerini şöyle bağladı yurtsever CHP’li: “Kılıçdaroğlu, Atatürk, Türkiye ve şehitlerimiz konusunda pozisyon alma hakkına, hatta ehliyetine sahip biri değildir ama konumu icabı öyle görünmek zorundadır.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Canan Kaftancıoğlu talimatı! - TakvimKılıçdaroğlu, Diyanet İşleri Başkanı’nı istifaya davet ediyor ama arşivler Atatürk’ü aşağılayan, Türkiye’ye karşı düşmanın safında savaşacağını açıkça ilan eden CHP’lilerin skandal açıklamalarıyla dolu.

Kemal Bey bırakın Cumhuriyet değerleriyle alay eden CHP’lilere ses çıkarmayı, bilakis onları baş tacı yapmış ve hepsine birer milletvekilliği armağan etmiştir.

İşte o ihanet arşivi:

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Namyelüs

    15 Eylül 2020
    2 0
    Biden^'in dostlarına,''Şimdi cemaatı destekleme zamanı'' diyenlere ve HDP ile işbirliğini savunanlara Atatürk'çü denmez, MANDACI denir.Atatürk Kurtuluş savaşının başında ilk mücadelesini bu mandacılara karşı vermiştir.Seçmeni ni ''Tıpış Tıpış'' oy vermeye davet bir partiden bu ülkeye hayır gelmez çünkü olası bir CHP iktidarında gidiş ''Tıpış Tıpış'' bir Amerikan Mandası olmak yönündedir.
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER