GÜNCEL

Abdulkadir Selvi : Müdür'den talimat: Sağ ele geçirin

Tarih
18 Ocak 2017
İzlenme
1667 Kişi
 REINA saldırganının istihbaratı alınınca İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan’ın ilk talimatı, “Sağ olarak ele geçirilecek” oluyor.

Rus Büyükelçi Karlov suikastında, Mevlüt Mert Altıntaş’ın neden sağ olarak yakalanamadığı yönünde ciddi bir tartışma yaşandı. Rus Büyükelçi’nin bir an önce hastaneye yetiştirilme çabası ve suikastçının çatışmaya girmesi bir ölçüde anlaşılabilir ama sağ olarak ele geçirilmeli ki bağlantıları ortaya çıksın. Eylem talimatının ne zaman geldiği, talimatı kimin verdiği, kimlerin lojistik destek sağladığı, eylem sırasında içeriden destek alıp almadığı, kaçtığı süre içinde kimin sakladığının ortaya çıkması açısından sağ olarak yakalanması önemliydi. Başarıldı. Çok büyük bir moral oldu.

İzmir Adliyesi’ne saldıran PKK’lı teröristler, polis memuru Fethi Sekin’in canını verme pahasına verdiği mücadele sonucunda etkisiz hale getirildi. Böylece büyük bir katliam yapmalarının önüne geçilmiş oldu. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne saldıran kişi vurularak öldürüldü. Kayseri’de 14 askerimizin şehit olduğu saldırı aydınlatıldı. Reina saldırganının yakalanmasıyla İstanbul polisi büyük bir başarıya imza attı.

Yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER