GÜNCEL

Abdulkadir Selvi : Cinsel istismarda ne konuşuluyor, zina geliyor mu?

Tarih
26 Şubat 2018
İzlenme
1093 Kişi
 19 ŞUBAT Pazartesi günü yapılan Bakanlar Kurulu toplantısında sıra dışı bir olay yaşanıyor.

Henüz Bakanlar Kurulu’nun gündemine geçilmeden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan“Hızlı hareket edeceğiz. Çocuklara cinsel istismar suçları hakkında hemen bir komisyon kuracağız. Komisyon kesintisiz çalışacak. Raporunuzu bana getireceksiniz bu konuda yapılacakları yapacağız” diyor. Bakanlar Kurulu’na geçilmeden 6 bakandan oluşan bir komisyon teşkil ediliyor. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öfkesi bir türlü dinmiyor. Çünkü Erdoğan, Adana’da yaşanan iğrenç olaydan duyduğu infiali anlatmakta zorlanıyor. “Biz ne ara bu hâle geldik?” diyor. Çocuklara cinsel istismar suçlarına en ağır cezanın verilmesini istiyor.

Cinsel istismar suçlarıyla ilgili çalışmalar hakkında Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ’la konuştum. ”Çok hızlı çalışıyoruz. 6 ayda yapılacak işi 10 günde yapacağız” dedi. Acil olarak yapılacak düzenlemelerden sonra orta ve uzun vadede yapılacakların Aile Bakanlığı tarafından izleneceğini söyledi. “Sonuç odaklı çalışıyoruz” dedi. Yol haritasını anlattı.

Buna göre, hafta sonu dâhil bürokratlar Aile Bakanlığı Müsteşarı Aysel Kandemir’in başkanlığında toplanıp, kanunları çalıştılar. Tam anlamıyla bir yuvarlak masa çalışması yaptılar. Kanunları

yazının devamını okumak için tıklayınız 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz taraf��ndan okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver

    26 Şubat 2018
    0 0
    aman zinayı,fuhuşu ortak yaşamı,nikahsız beraberliği, komün hayatını, nikahsız bebe doğurmayı çoook sevdik sakın elleşmeyin.bizh ayatımızdan memnunuz.hatta yakında çok eşliğide deneyeceğiz.eş değiştirmeyi de..bir de şu gecelik evleri yasaklamayın artık. laikiz, modereniz, batılıyız.kültürlüyüz,köylü değiliz yanı..
  • keloğlan

    26 Şubat 2018
    1 0
    1. Sosyal medya ve zinanın suç sayılmaması evlilikleri bitiriyor... kadın kocamdan boşanır nafakamı alır sonrada canımın istedığıyle yatarım diyor... 2. babasının maaşını almakta ikinci etken ... oradada ahlayış aynı... Aile yapısını korumak istiyorsak zinaya bir son vermeliyiz... yoksa Hollanda dan farkımız kalmayacak...
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER