POLEMİK

Tuğçe Kazaz suskunluğunu bozdu: Erdoğan'ı işte bu yüzden destekliyorum

Tarih
13 Ocak 2020
İzlenme
2489 Kişi
Tuğçe Kazaz suskunluğunu bozdu: Erdoğan'ı işte bu yüzden destekliyorum

Kemalistler tarafından sözlü saldırılara uğrayan Tuğçe Kazaz, "Dinimize ve milletimize hizmet eden bir zihniyetiniz olmadığı için Sn. Erdoğan’ı destekliyoruz" dedi.

Tuğçe Kazaz, sosyal medya hesabından, "Özetle kemalistlerin dönüştürdüğü sistem şudur: Bana dokunmayan yaşasın, bana dokunanını da bana dokunmayanlar yaşatmasın ki bolluk içinde yaşayıp tek taraflı özgürleşebilsinler. Defalarca linç edilip yıllarca her türlü hakarete mâruz kalarak destek verdiğim taraf ve medyası sustu. Hatta Beyaz Tv bile ifade özgürlüğümü linç eden tarafa geçti. Bu desteği CHP'ye verseydim, linç eden taraf da siz olsaydınız şimdi ortalığı ayağa kaldırmışlardı" ifadelerini kullandı.

Tuğçe Kazaz şöyle devam etti:

tuğçe kazaz ile ilgili görsel sonucu"Tek başıma savaşacağım"

Onlar kadar cesur olmadığınız için yüzyıldır bu sarmalın içinde sindirilmektesiniz. Ben o taraftan geldim. Onların cesaretinin temelinde dev korkular yatmakta. Bedeli ne olursa olsun onların o cesaret balonunu patlatacağım ve gerekirse bu kirli düşünce ile tek başıma savaşacağım.

Bir de “Tuğçe Kazaz bugün savunur yarın eleştirir” deyip şüphe yaratanlar var. Haklısınız. Bugün doğruysanız desteklerim, yarın yanlışsanız eleştiririm. Ben kula değil Hakk’a boyun bükmek için bu yola çıktım. Sadece dinimizin ve milletimizin menfaatine olan şeyleri desteklerim.

"Erdoğan'ı destekliyoruz"

Maalesef dinimize ve milletimize hizmet eden bir zihniyetiniz olmadığı için Sn. Erdoğan’ı destekliyoruz.

Atatürk’e hakaret meselesine gelince: Sizler PKK ile birleştiğinizde hem Atanıza hakaret ettiniz hem de bu millete ihanet ettiniz. O nedenle boş konuşmayın!


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Halil

    14 Ocak 2020
    3 0
    Brovo, tebrik ediyorum
DİĞER MAKALELER