DÜNYA

İngiltere'den Kaşıkçı cinayeti açıklaması

Tarih
26 Şubat 2019
İzlenme
405 Kişi
İngiltere'den Kaşıkçı cinayeti açıklaması

İngiltere Dışişleri Bakanı Yardımcısı Mark Field, İngiltere Dışişleri Bakanı Jeremy Hunt'ın bu hafta içinde Suudi Arabistan'ı ziyaret edeceğini söyledi. Field, Bakan Hunt'ın Cemal Kaşıkçı cinayetinin araştırılması sürecinde ilerleme kaydedilmesini ümit ettiğini belirtti.

mark field ile ilgili görsel sonucuKAŞIKÇI'NIN CESEDİ BULUNAMADI

Suudi gazeteci Kaşıkçı, evlilik işlemleri için 2 Ekim 2018'de girdiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülmüştü.

Orta Doğu'nun en etkin gazetecilerinden, Washington Post yazarı Cemal Kaşıkçı'nın, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülmesi ve sonrasında yaşananlar, Türkiye ve dünya kamuoyunun gündemindeki yerini koruyor.

Cinayetin üzerinden geçen sürede Kaşıkçı'nın ne zaman, nerede ve nasıl öldürüldüğüyle ilgili bilgiler ortaya çıktı ancak cesedinin nerede olduğu konusu hala netlik kazanmadı.

kaşıkçı ile ilgili görsel sonucu

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver

    26 Şubat 2019
    0 0
    batıya ne gerek var.bizim laikçileri uyarayım.bu kaşıkçı öyle NAMAZLI ORUÇLU MÜSLİM DEĞİLDİ, LAİK MÜSLİMDİ, AMA BUNA RAGMEN ÖLDÜRÜLDÜ.HEM DE ONUN KADAR LAİK VE BATICI,SOL ELLE YEMEK YİYEN,para sarhoşu ve bir dingil resme 450 milyon dolar veren bir hödük tarafından öldürüldü. SANMAYIN Kİ'' LAİKİZ,TANRI İLE İŞİMİZ YOK,BATI İLE AYNIYIZ'' DİYE BATI SİZİ YANAĞINIZDAN ÖPMEZ. ÖPMEYECEK.
  • hursit dilaver

    26 Şubat 2019
    0 0
    kıvırtmayın lan. ölen müslüman ise, umurunuzda mı. arakandan, filistine,yemene kadar her yerde müslimler öldürülüyor, bebeler ölüyor. işin tuhafı MÜSLİM MUSLÜMİ ÖLDÜRÜYOR. ŞİİLER SÜNNİ BEBELERİ KAYNAR SUDA HAŞLAYIP ÖLDÜRÜYOR DA,HZ HÜSEYİNİN İNTİKAMI DİYOR.
DİĞER MAKALELER