DÜNYA

Fransa'yı sarsan yangın

Tarih
15 Nisan 2019
İzlenme
164 Kişi
Fransa'yı sarsan yangın

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Paris Notre Dame Katedrali'nde, yangın çıktı.

Yangının kesin nedeni henüz bilinmezken, kentin simgesi olan katedralden yoğun duman çıktığı belirtildi.

Paris itfaiyesi, yangının binanın içinde devam eden yenileme çalışmalarından kaynaklanmış olabileceği şüphes üzerinde duruldu.

Katedralde geçen yıl tadilat çalışmaları başlamış ve yapının etrafı tahta inşaat iskeleleriyle çevrilmişti. Yangın nedeniyle katedralin kulesinin yıkıldığı belirtildi.

Notre Dame Katedrali'nde yangınMACRON TOPLANTIYI İPTAL ETTİ

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, 19 Kasım’da ekonomik gerekçeler ile başlayan ve bu hafta sonu 22’ncisi düzenlenen Sarı Yelekler eylemlerinde protestocuların beklentilerine yönelik ‘ilk somut önlemleri’ yapacağı basın toplantısını, yangın nedeniyle iptal etti.

Notre Dame Katedrali'nde yangın 

TRUMP'TAN AÇIKLAMA

ABD Başkanı Trump, Notre Dame Katedrali'nde çıkan yangını izlemenin korkunç olduğunu belirtti.

 Notre Dame Katedrali'nde yangın


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver 2

    16 Nisan 2019
    0 0
    sadece zeliha saraç mı.işte saat 11 0ldu,yarım saat n0tre dam k0nuşuldu ki,cem kuçuk ve fuat ugur zeliha gibi karalar bağlamış.niye yukardan mudahale y0k,s0kaklar darmış,itfaiye yetişememiş,dunya şaşkın ve kırgınmış.yarım saat buna ayrıldı.hatta n0trdamın kamburunun ESMERALDASI DA misafirimiz 0ldu evimize.AMA DENMARKTA KURAN YAKILDI. K0NUŞAN Y0K.KİMİN UMURUNDA.. kuranın ahı paristen mi ses verdi.
  • hursit dilaver 1

    16 Nisan 2019
    0 0
    hristiyanlar falan karalar bağladı ama ya bizimkiler. hele bizim mahallenin medya leşkerleri bu sabah 24 tvde zeliha saraç yemeden içmeden kesildi.aglamamak için z0r durdu,ne maltepe 0ylarını k0nuşabildi ne de kuşner albayrak trump göruşmelerini.kendini heder etti.. uzuldum de DUN K0PENHAG DA KURAN YAKAN BİR S0YTARI VAR.İLGİSİNİ ÇEKTİMİ ACABA ZELİHA HANIMIN.
  • HAK DAVA

    16 Nisan 2019
    0 0
    ÇOOK GÜZEL YANIYOR MAŞAALLAH NAZAR DEĞMEYELİM DARISIDA TÜM FIRANSANIN BAŞINA İNŞALLAH Bİ UÇTAN BİR UCA TÜM FIRANSADA YANAR BÖYLE ÇAYIR ÇAYIR
  • veli

    16 Nisan 2019
    0 0
    Fransada bir olay varsa, bilki arkasında ABD vardır. Sıkıntı yok. Notre Dam klisesi, Haçlı seferlerinin başladığı 3 büyük kliseden biri. Bu yangının vermek istediği bir mesaj var ama ne? Fransa, laiklik, Klise, sarı yelek, abd, paris, eyfel... Bi anda şu geldi aklıma, sarı yelekliler gösterileri sönsün.. yangını seyretmek isterdim
DİĞER MAKALELER