POLEMİK

Fatih Portakal'dan 'imam hatip' tepkisi

Tarih
12 Eylül 2020
İzlenme
1525 Kişi
Fatih Portakal'dan 'imam hatip' tepkisi

Dindar nesiller yetiştiren İmam Hatiplere kin kusan yazar Erol Mütercimler, İmam Hatiplerden mezun olanların ahlaksız, cinsi sapık, sahtekar olduğunu ileri sürerek bir skandala imza atmış ve büyük tepki çekmişti.

Yağan tepkilere dayanamayan Erol Mütercimler, Haliç Üniversitesi'ndeki görevinden istifa etmek zorunda kalmış, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ise Mütercimler hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Fatih Portakal böyle tepki gösterdi

İmam Hatip tartışmasına Fatih Portakal da katıldıMütercimler'e bir tepki de FOX TV'deki görevinden ayrılan sunucu Fatih Portakal'dan geldi.

Portakal, bu sözlerin Erol Mütercimler'e hiç yakışmadığını söyleyerek, böyle bir genellemenin nasıl yapılabileceğini sordu.

Fatih Portakal, bu gibi durumların okulla değil tiynetle, karakterle ilgili olduğunu belirterek, bu ülkede önyargılı bakışların hiç bitmeyeceğini söyledi ve 'yazık' ifadesini kullandı. (YeniAkit)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • ultrayandaş

    13 Eylül 2020
    0 0
    portakal, bırak bu işleri... Zihinin derinliklerinde sen de müretcimlerden farklı değilsin.... Sokakta küfür yememek için aciz çaba içindesin ama boş...
  • BARIŞ

    12 Eylül 2020
    0 0
    PORTAKAL SEN ALLAH BİR DESEN KİMSE İNANAMAZ. KENDİNİ YORMA. YAPTIĞIN YALAN HABERLERİ MİLLET UNUTMADI. TÜRİBİNLERE OYNAMA
DİĞER MAKALELER