POLEMİK

Erdoğan : Ben elimi öptürmem. Çünkü temiz elimi kirletmem

Tarih
27 Nisan 2019
İzlenme
1549 Kişi
Erdoğan : Ben elimi öptürmem. Çünkü temiz elimi kirletmem

Kızılcahamam'da konuşan Başkan Erdoğan'dan Çamlıca Camii'ni küçümseyen Temel Karamollaoğlu'na yanıt geldi. Erdoğan, "Bir kere doldursunlar ellerini öperim' gibi bir hezeyanı dile getiriyor. Ben öptürmem, çünkü temiz elimi kirletmem. Şu hale bak... Bu ne tarih bilmezliktir?" ifadelerini kullandı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam'da gerçekleştirilen 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.
Başkan Erdoğan, "Hangi akıllının başına Çamlıca Tepesi'ne 60 bin kişilik cami yapmak gelir ya? Bir kere doldursunlar ellerini öperim." diyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na sert çıktı. Erdoğan, "Bir kere doldursunlar ellerini öperim' gibi bir hezeyanı dile getiriyor. Ben öptürmem, çünkü temiz elimi kirletmem. Şu hale bak... Bu ne tarih bilmezliktir? O zaman ki nüfusa göre; Sen Sultanahmet Camii'ni, Süleymaniye Camii'ni, Fatih Camii'ni, acaba nasıl değerlendireceksin?" dedi.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • özgür filistin

    30 Nisan 2019
    0 0
    hem mühürdür hem de kapak
  • Nustafa

    29 Nisan 2019
    1 0
    Bir adam siyaset hastası olunca peşinden gelenlerin sayılarının önemli olmadığı sayıları azda olsa bir kısım çevreden ilgi duymaları onları liderliğe heves ettirir. En azından hayal kurma zemini hazırlar. Asıl merak edileni böyle birisini takip eden insanların neye heveslenmiş olmalarıdır. Bu tür insanlar yüklendiği misyonun hesabında olmadığı hatta en tutarlı karekterlerinden bile taviz vermiş olacağıdır.
DİĞER MAKALELER