SİYASET

Yakup KÖSE : Mesele Erdoğan değil

Tarih
13 Aralık 2016
İzlenme
1759 Kişi
Hususiyetle Ak Parti içinde olmak üzere devlet kademelerinde kulaklara üflenen şu: “Erdoğan 15 Temmuz’u atlattı ama sonu geldi. Yakında indirilecek…”

Bu şeytanî vesveseye kapılanlar iş yapıyorlarmış görünümünde yapmaları gerekenleri yapmıyor. Başta Fethullahçı Terör Örgütü olmak üzere Batıcı şer unsurlara karşı gereken tavrı alamıyor. ‘Denge’de durmaya, duruma göre ‘pozisyon’ almaya çalışıyorlar! Çoğu aslında onlardan değil ama klâsik memur kafasıyla hayat sürdürdüklerinden, ancak kaba etlerinin sığacağı kadar büyüklükteki koltukları kaybetme korkusu bu silik tiplere her şeyi yaptırıyor. Hayatlarını mutfakla helâ arasında kurmuş şahsiyet yoksunları için o gelmiş bu gitmiş ne mühimi var; mühim olan helâya kadar götürebileceği maması kesilmesin.

15 Temmuz Anadolu işgal teşebbüsü sonrası İngiltere’nin operasyon televizyon kanalı BBC’de Tım Marshall adlı ‘uzman’ FETÖcü köpeklerinin en büyük hatasını açıkça söylemişti: “Çok büyük hatalar da yaptılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı öldürmediler. Bu yapmaları gereken ilk şeydi.” ‘Uzman’ Marshall bu sözlerinin ardından program sunucusuyla kahkahayı patlatıyor!..

İngiltere’de kahkahalar patlarken Cumartesi gecesi İstanbul’da da iki patlama oldu. Beşiktaş Dolmabahçe stadyumunda oynanan Beşiktaş-Bursaspor müsabakasında görev alan çevik kuvvet polislerine yönelik bombalı saldırıda kırka yakın şehidimiz var. Yüzden fazla da yaralı.

Bakın şu ‘rastlantı’ya ki BBC kanalı patlamayı en iyi açıdan görecek rezidans odasından hemen canlı yayına başladı. Tıpkı Batıcı Gezi ayaklanmasında olduğu gibi. Yalnız bu sefer CNN yoktu. Demek ki haber gitmemiş veya bu projede kendilerine yer verilmemiş. Hataları varsa telafi etsinler de yeni projelerde yer alsınlar. CNN olmadan Batıcı operasyon mu olurmuş canım…

Topyekûn saldırı altındayız. Defaatle yazdık, konuştuk. Mevzu Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsıyla alâkalı değil. Erdoğan’ın yerinde bir başkası da olsaydı değişen bir şey olmayacaktı. Batı, milyonlarca masumun kanını dökerek kurduğu düzenin yıkılmasını istemiyor. Dolayısıyla da tekerine kim çomak sokarsa bertaraf etmeninin yoluna bakıyor. Devşirdiği unsurlar da kendilerine gereken desteği veriyor.

Batıcı CHP’nin başına erotik kaset üzerine ataması yapılan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başkanlık sistemine geçişle ilgili “Kan dökülür” son açıklaması da İngiltere’de patlatılan kahkahalarla Türkiye’de patlatılan bombalarlar arasındaki ilişkiyi açık bir şekilde gösteriyor. Bunun aksini düşünmek komploculuk olur!..

Batı, CHP üzerinden Türkiye’de kurduğu Batıcı sistemin yıkılmasını istemiyor. Bu uğurda da çoluk çocuk demeden katletmekten de geri durmaz. Kanlı tarihleri buna şahittir.

Şimdi burada iş bize düşüyor. Batı’nın bombalarına mı teslim olacağız yoksa Batı insanını da içinde bulunduğu kuburdan kurtaracak sistemin kavgasını sürdürmeye devam mı edeceğiz?

Dünyaya mutfakla helâ arasında yaşamak için gelmediğimizi, “yaşanmaya değer hayatın” ne olduğunu düşünmeye ve bu hayat uğrunda mücadele etmek için geldiğimizi idrak etmenin zamanı gelmedi mi?

Görmüyor musunuz, mesele Recep Tayyip Erdoğan değil, mesele Müslüman Anadolu’nun kurutulamayan ve elhamdulillah yeniden tomurcuk vermeye başlayan ruh kökü. Şeytanî vesveselere kapılma!..


Star
12 Aralık 2016

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • yaşar inan

    15 Aralık 2016
    0 0
    evet çok doğru tesbitlerin var. konu erdoğan değil. işte işin püf noktası.. erdoğanı korkutarak her şeyi yaptırıyorlar mı demek istiyorsun. açık söööle.
  • Mustafa

    13 Aralık 2016
    0 0
    Yorum güzel ama son haftada İngiltere ye giden kim varsa bunu araştırıp yorumunuzu bekliyorum
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER