SİYASET

Mehtap Yılmaz : Dolar operasyonu Temel, Kemal, Meral ve Muharrem’e ne kadar kazandırdı?

Tarih
21 Ağustos 2018
İzlenme
1511 Kişi

Muharrem İnce, “Erdoğan kazanırsa dolar 8-10 TL olacak” demişti.

E malum… Sır gibi sakladığı Amerikalı bir üst aklı var… 

Aslında seçim öncesi, Muharrem İnce’nin bu gizemli dostunun kim olduğunu herkes merak etmişti. Ancak Muharrem İnce, seçim arifesinde bu Amerikalının kimliğini açıklamanın uygun düşmeyeceğini bu nedenle seçimlerden sonra açıklayacağını söylemişti... 

Eeeee? Ne oldu peki?

Seçimler geldi geçti… 

Kafa dinlemek için Simi’ye gitti, geldi… 

Kafa bulmak için Swissotel’in 8. katını kapatıp sabahlara kadar içti…

Lakin o kadar sorulmasına rağmen bu Amerikalı hakkında tek kelime etmedi. 

Demek ki gerçekten de skandal biri…

O değil de asıl merak ettiğim konu şu… Acaba Muharrem İnce’ye bu jurnali veren gizemli Amerikalı, dolara yatırım yapmaları konusunda da CHP’lilerin kulağına kar suyu kaçırdı mı? CHP’liler bu jurnalle ne kadar para kazandı? 

Bunlar bir de Şer İttifak yapmışlardı malum… Acaba Şer İttifak partilerinden CHP, İP ve SP bu jurnalle kaç para kazandı.

Eğer Başkan Recep Tayip Erdoğan isterse, bunun araştırılmasını sağlayabilir. Aslında kamuoyunun bunu bilmeye hakkı olduğunu düşünüyorum… Acaba darbeci Amerika, Türkiye’ye yaptığı dolar operasyonunu önceden muhalefet adaylarının kulağına üfleyerek kimlere ne kadar “haram para” kazandırdı!

Millet döviz bürolarının önünde kuyruklar oluştururken, bunlar aldıkları tüyo ile Amerika’nın Türkiye’ye yaptığı dolar operasyonu sayesinde ne kadar kâr sağladı?

Şimdi yastık altı altınlarını bozan… 15 Temmuz ruhuyla döviz bürolarına koşan bir millet olarak, bu hainlerin kimler olduğunu teşhis etmeye hakkımız yok mu? Bu hainleri tükürüğe boğmaya hakkımız yok mu?

Bunun ötesinde mesela yüklü miktarda parayla Amerika’nın terörist dolar operasyonuna iş dünyasından kimler destek verdi? Kimler gayrimenkullerini, bisküviden uçaklarını satışa çıkartarak Akın İpek misali İngiltere’ye topuklamaya karar verdi? Türkiye’de muhafazakâr mahalleden topladığı mallarını satarak İngiliz ekonomisine damardan veren içimizdeki sinsi darbeciler, Bilderberg’ciler, proje aparatları, İngilizanahtarları, FETÖ tasmalılar, CIA-MI6-BND-BAE beslemeleri kimler? 

Türkiye’ye operasyon çeken, ekonomik terör saldırısı düzenleyenlerle kol kola girenler hangi tanınmış iş adamları, hangi bürokratlar, hangi siyasetçiler? 

Hamamönü Susam Sokağı sakinleri bu krizden ne kadar kazandı diye de merak ediyorum ayrıca… HDP-PKK bu işten ne kadar kâr sağladı?

Savcıları bunu araştırmaları için göreve çağırıyorum! 

TÜRKİYE’YE EKONOMİK TERÖR 

UYGULAYAN AMERİKA CANAVARINI 

DAHA NE KADAR BESLEYECEĞİZ?

“Starbucks’ın Türkiye ile ilgili son istatistikleri şöyle: ‘Baristaları el ele tutuşsa Beşiktaş’tan Üsküdar’a kadar bir köprü oluşturabilirler.

2016 yılında hazırladığı kahvelerin bardakları üst üste dizilse tam 1.200 Ağrı Dağı uzunluğuna erişir. Her daim şampiyon olan Latte’sinin bardakları yan yana dizilse 2 bin 847 futbol sahasının etrafını kapsar. En çok kahvaltılarının yıldızı peynirli simidi seviliyor. 2016’nın başından itibaren 298 vapur dolusu misafirin gününe lezzet kattı.Türkiye’den doğan gururu Tarçınlı Kış Latteleri üst üste dizilse 5 bin 496 adet Eyfel Kulesi dikilir. Vazgeçilmezi Türk Kahvesi. Hazırladığı Türk kahveleri tam 607 küvet doldurur. Dijital kahveci de aynı zamanda. Mobil uygulamasını indirenlerin sayısı 200 bine ulaşarak, Bodrum’un kış nüfusunu geçti.”

Anladınız mı şimdi Amerika terörünü kimlerin beslediğini? “İşte besle kargayı, oysun gözünü” Besledik Amerika’yı, oydu gözümüzü! 

yazının kaynağı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Aydın

    22 Ağustos 2018
    0 0
    Kutlarım, önemli tespitler...
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER