SİYASET

Abdulkadir Selvi : Meral Akşener’den Lütfü Türkkan’a destek

Tarih
10 Kasım 2021
İzlenme
549 Kişi

Lütfü Türkkan’ın Bingöl’de şehit yakınına küfretmesinden sonra gözler Meral Akşener’deydi. Kadın Genel Başkan olarak Akşener’in ne diyeceği önemliydi.

Peki, Meral Akşener ne yaptı? Lütfü Türkkan’ı korudu.

“Lütfü Bey bir hata yaptı. Ancak kendisi yaptığı hata karşısında olgunluk gösterdi, önce çıktı özür diledi, sonrasında ise gereğini yapıp grup başkanvekilliğinden istifa etti” dedi.

Lütfü Bey olgunluk göstermedi. Şehit ailesine iğrenç bir şekilde küfretti. Eğer İYİ Parti Grup Başkanvekilliği’nden istifa etmesini bir olgunluk alameti olarak görüyorsanız o zaman Lütfü Türkkan’ı kendinize danışman olarak alın. Böyle bir yaklaşım olur mu? Aslında iyi düşünse Lütfü Türkkan’ın en büyük zararı İYİ Parti’ye ve Meral Akşener’e verdiğini görecek.

Bu iş, Meral Akşener’in peşini bırakmaz.

PROVOKASYON MU KÜFÜR MÜ?


Meral Akşener’
den, şehit ailelerinden özür dilemesi ve Lütfü Türkkan’a bu işin bedelini ödetmesi beklenirken o hedef saptırmaya çalıştı. “Geçtiğimiz cuma AK Parti’nin planlı bir provokasyonu sonucunda talihsiz bir olay yaşadık” dedi.

Lütfü Türkkan’a, şehit yakınına, “Senin bacını ...rim” diye küfretmesini AK Parti mi söyledi?

Ayrıca elinizde AK Parti’nin provoke ettiğine dair bir bulgu varsa niye yeri göğü yıkmıyorsunuz? Bir provokasyon varsa Meral Hanım’ın yanındakilere bakmasında yarar var. Çünkü hangi ili ziyaret etse bir vukuat çıkarıyorlar. Lütfü Türkkan ise tüy dikti.

YALAN

Şehidin ağabeyi Tahir Gümren’in, o gün İzmir’den Bingöl’e getirildiği iddia edilmişti. O da yalan çıktı. Bingöl’de yaşayıp inşaatlarda çalışan birisi çıktı.

Terbiyesiz İP'liye tepkiler çığ gibiOysa Meral Akşener, Kesinlikle tasvip etmediğimiz bir olay. Hiç kimse tepki göstermese dahi biz şehitlere küfreden kişiyi partimizde barındırmayız. Şehitlerimiz, bizim başımızın tacıdır” dese, Lütfü Türkkan’ı sahiplenmek yerine disiplin süreci başlatsa daha fazla yıpranmadan bu işin içinden çıkardı. Ama o ne yaptı?

YAVŞAK SÖZÜ

“Zannetmeyin harlayarak bizi geri çekeceksiniz. Her dükkânın kapısında, porno sitesi gezenlere, oralarda yavşak yavşak yazı yazanlara provokasyon yaptırabilirsiniz. Sizden korkan sizin gibi olsun” dedi.

Yanlış yaptı.

Lütfü Türkkan, şehidin abisine, “Senin bacını s...rim” diye küfrediyor. Meral Akşener de buna tepki gösterip yazı yazanlara, “Yavşak” diye hakaret ediyor. Akşener’in hakarette Lütfü Türkkan’la yarışmasına gerek yoktu.

AKŞENER’E YAKIŞMADI

Şehit yakınına küfreden Lütfü Türkkan'a sahip çıkan Meral Akşener'e zor soru: Artık nasıl Ben sizin bacınızım diyeceksin? - TakvimBu üslup, kadın bir genel başkana yakışmadı.

Şehit ailesine küfredilmesine tepki gösterilmeyip ne yapılacaktı?  Alkışlanacak mıydı?

yazının devamı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER