SİYASET

Abdulkadir Selvi : Kılıçdaroğlu ne zamandan beri postal giyiyormuş

Tarih
12 Nisan 2018
İzlenme
1023 Kişi

CUMHURBAŞKANI Erdoğan ne zaman ki, ”Her defasında ana muhalefetin başındaki zatı kaale almayayım, zırvalarına cevap vermeyeyim diyorum” deyince ben CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na bir laf edeceğini anladım.

Fazla beklemeye gerek kalmadı. Kılıçdaroğlu’na, “Şimdi duydum ki Hatay’a gidiyormuş. Hayırdır ya? Günaydın. Ne oldu? O zaman yapman gereken bir şey var. Postalın eksikse sana postal da gönderelim” diye yüklendi.

Tabii biz durur muyuz? CHP grup toplantısının ardından bir grup gazeteci Kılıçdaroğlu’nun odasında bittik. ”Sayın Cumhurbaşkanı Hatay’a gideceğinizi belirterek ‘İhtiyacı varsa parka ve postal göndereyim‘ dedi. Ne diyorsunuz” diye sorduk. Kılıçdaroğlu, ”Parka ve postalı öğrenciliğimden beri giyiyorum, onun haberi bile yok. Gerçekten öğrenciliğimde giydim. Bizim vatanseverliğimiz parka ve postal vatanseverliği değildir. Önce ruh olarak vatansever olacaksınız. Reklam üzerinden vatanseverlik olmaz” karşılığını verdi.

Kılıçdaroğlu’na bu kez Cumhurbaşkanı’nın, “Sanatçılarla bizim ziyaretimizi eleştirdi ama şimdi kendisi de gidiyor” eleştirisini hatırlattık. Kılıçdaroğlu, ”Sanatçılarla gidişini eleştirmedim. Orada klarnet, eğlence, davul ve zurna yani eğlence olmasını eleştirdim. Yani 52 şehit verdikten sonra ‘Yaylalar’ türküsüyle, bilmem nelerle falan şov yapıyorsunuz. 52 şehidin olduğu yerde şov mu yapılır? Ben bunu eleştirdim. Sanatçıların o ortama alet edilmesini de doğru bulmadım” diye cevap verdi.

AKŞENER’LE GÖRÜŞME

yazının devamını okumak için tıklayınız

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver

    12 Nisan 2018
    1 1
    ÖSO ile afrine giren turkiye,ÖSO suz çok şehit verirdi.çünkü yabancı topraklar.ÖSO buralar biliyor.O ÖSO DEDİKLERİNİN YARISI TÜRKMEN..UNUTMA EMİ..niyet belli.başarı ile köyler alındıkça o muhasebeci kenan falan çatladı durdu.İSTİYORLARDI Kİ,ASKERİMİZ AFRİNDE PÜSKÜRTÜLSÜN,GERİ GELSİN.BU HIZLA VE O TÜNELLERLE HATAYI DA ALSINLAR VE DENİZE ÇIKSINLAR..bazı dingiller hala lazkiyeden diyor.bunu diye hakkaten dangalak yani.BUNLAR HATAYI VERMEDİĞİMİZ İÇİN ÇILDIRIYOR..nusayrı sempatizanlığı işte
YAZARIN DİĞER MAKALELERİ Tümü
BU KATEGORİDEKİ DİĞER MAKALELER