GÜNCEL

Youtube çöktü mü, neden açılmıyor? Youtube.com’a neden giriş yapılamıyor?

Tarih
20 Ocak 2020
İzlenme
345 Kişi
Youtube çöktü mü, neden açılmıyor? Youtube.com’a neden giriş yapılamıyor?

Sosyal medya uygulaması Youtube ile ilgili son dakika haberi günün en çok konuşulan konuları arasında yerini aldı. Bunun nedeni bir süredir Youtube kullanıcılarının uygulamaya ulaşamaması oldu. Youtube.com oldukça çok popüler bir video paylaşım uygulamasıdır. Peki Youtube çöktü mü? Youtube.com’a neden giriş yapılamıyor?

Bugün akşam saatlerinden Google ve Youtube gibi sitelere erişim sorunu yaşandı. Pek çok kullanıcı Youtube çöktü mü? Neden giriş yapılmıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Birçok video ve paylaşımın yapıldığı sosyal medya platformlarına anlık giriş sağlanamıyor. Peki Youtube çöktü mü? Youtube.com'a neden giriş yapılamıyor? İşte detaylar…

YOUTUBE ÇÖKTÜ MÜ? YOUTUBE NEDEN AÇILMIYOR? ERİŞİM SORUNU YAŞANIYOR!

Sebebi henüz bilinmese de kullanıcılar Youtube erişim sorununun sebebini merak ediyor.

Popüler sosyal medya uygulaması Youtube'da erişim sorunu yaşanıyor. Google tarafında yaşandığı düşünülen sorunların çıkış noktası merak ediliyor.Ancak 20 Ocak 2020 Pazartesi günü yaşanan problemin bu platformlarla ilgili değil internet servis hizmeti sağlayan bir firma ile alakalı olduğu ve bu yüzden internetin genelini etkilediği öğrenildi. Konuya dair henüz net bir açıklama ise yok. (Sabah)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

DİĞER MAKALELER