GÜNCEL

Yine "Siyanür" dehşeti! Bakırköy'de bir evde 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu.

Tarih
15 Kasım 2019
İzlenme
404 Kişi
Yine "Siyanür" dehşeti! Bakırköy'de bir evde 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu.

İstanbul'un Bakırköy ilçesinden sabah saatlerinde acı bir haber geldi. Osmaniye Mahallesi'nde bir evde 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu. Olay yerinde AFAD ekipleri de inceleme yaptı. Ölenlerin karı koca ile çocukları olduğu öğrenildi.

Bakırköy Kaymakamlığı, 3 kişinin ölü bulunmasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir." ifadelerini kullandı. Olayın olduğu sokağı kapatan ekipler, binada bulunanları tahliye etti. Hatırlanacağı üzere İstanbul, Fatih'te ve Antalya'da yaşanan siyanür ile intihar vakalarında 8 kişi hayatını kaybetmişti.

"ARAŞTIRMALAR DEVAM EDİYOR"

Bakırköy Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "15 Kasım 2019 Cuma günü saat 06.45'te 155 Polis İmdat Hattı'na yapılan İlçemiz Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokak'ta şüpheli ölüm ihbarı üzerine bahse konu adrese ivedilikle intikal edilmiş, (Z.D), (B.D) ve (A.D) isimli biri çocuk 3 kişinin cansız bedeniyle karşılaşılmıştır." denildi.

 

"SİYANÜR TESPİT EDİLDİ"

Kaymakamlık açıklamasında, "Dairedeki koku nedeniyle AFAD (KBRN) ekipleri sevk edilmiştir. Ekip tarafından yapılan ölçümlerde olay yerindeki kokunun siyanür olduğu tespit edilmiştir.Konu ile ilgili olay yerinde gerekli önemler alınmış olup, adli ve idari tahkikat başlatılmıştır.'' ifadelerini kullandı.

CESETLER ADLİ TIP KURUMUNA KALDIRILDI

Bakırköy Osmaniye Mahallesi Çoban Çeşme Sokak'ta bir dairede 1'i çocuk 3 kişinin cansız bedeni bulundu. Olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin çalışmaları sürerken Bakırköy Kaymakamlığı, evde yapılan incelemede siyanür tespit edildiğini açıkladı. 3 kişinin cansız bedeni incelenmek üzere Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

AYAKKABININ İÇİNDE NOT' AYRINTISI

Hayatını kaybeden ailenin komşusu, "Duyduğumuz kadarıyla siyanürle zehirlenme olmuş. 3 kişilik bir aile. Üzüldük tabi komşumuzdu. Ayakkabısının içine not bıraktığı söyleniyor ama ne derece doğru bilmiyoruz. Karı, koca ve çocuk" dedi.. (Ahaber)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

DİĞER MAKALELER