GÜNCEL

Yılmaz Özdil ve Zeynep Osman'dan İmamoğlu'na ziyaret

Tarih
06 Ağustos 2019
İzlenme
809 Kişi
Yılmaz Özdil ve Zeynep Osman'dan İmamoğlu'na ziyaret

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, 2. Abdülhamid’in torunu şehzade Ertuğrul Osman'ın eşi Zeynep Osman'la birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti.

Sözcü Gazetesi'nde köşe karalayan Yılmaz Özdil, dün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti. Özdil'in ziyaretine dikkat çeken bir isim daha eşlik etti.

Ziyarette dikkat çeken isim! Yılmaz Özdil, İmamoğlu'na koştu

Şehzade Ertuğrul Osman'ın eşi de gitti

Yılmaz Özdil'in İmamoğlu'na makamında yaptığı ziyarete 2. Abdülhamid’in torunu şehzade Ertuğrul Osman'ın eşi Zeynep Osman da katıldı. Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan İBB Başkanı İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı;

"Osmanlı gelini olmakla iftihar ediyorum ama ben, Atatürk çocuğuyum. Atatürk çocuğu olmakla iftihar ediyorum." Bu sözler, sevgili Yılmaz Özdil ile bugün ziyaretime gelen Padişah 2. Abdülhamid’in torunu son şehzade Osman Ertuğrul’un eşi Zeynep Osman'a ait." (YeniAkit)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Mahoni

    06 Ağustos 2019
    0 0
    O zaman osmanlı padişahların adı kullanma adilikdir senin yaptığın senin adın zeynep Osman dır o kadar padişah şehzade adı neden kullanıyorsun tarih çöplüğü senin gibilerle dolu senin ecdadını süren ac sefil son nefesini verdiren bir zihniyet seni cezp ediyorsa karakter sorunu süt sorunu kan sorunu var demektir keşke menderes sizi bu vatana geri getirtip iadeyi itibarinizi vermeseydi keşke
DİĞER MAKALELER