GÜNCEL

Yılmaz Özdil: Cumhuriyet tarihinin gördüğü en alçakça sosyal medya saldırısından bizi koruyanlara çok teşekkür ederim

Tarih
24 Ocak 2019
İzlenme
1481 Kişi
Yılmaz Özdil: Cumhuriyet tarihinin gördüğü en alçakça sosyal medya saldırısından bizi koruyanlara çok teşekkür ederim

Sözde muhaliflik adına her türlü hakaret ve iftiraya başvuran Yılmaz Özdil, 2500 liraya Atatürk kitabı satarak yaptığı vurgunu eleştiren insanlara hakaretler yağdırdı.

KENDİSİ HAKARETTE SINIR TANIMIYOR
Her fırsatta basın özgürlüğünden dem vuran, muhaliflik adına çeşitli hakaret ve iftiralara sarılan Özdil, kendisini eleştiren vatandaşlara ve basına ise tahammül edemedi. Özdil, Atatürk üzerinden yaptığı sömürüyü eleştiren halka "adi ve alçak" dedi.

“Mustafa Kemal'in koleksiyon serisinden edinebilen 1881 şanslı kişiden bir oldum” diyen Özdil şunları söyledi:

“Bu kitaba başladığı saniyeden itibaren gördüğümüz ilgi bu hadisenin sosyal medya saldırılarında anlatılmaya çalışıldığı gibi aslında fiyatla ilgili olmadığını, Mustafa Kemal sevgisini yüceltme, Mustafa Kemal fikrini onurlandırma ve duruşunun fiyatının olmadığını gösterdi. Aslında hadisenin fiyatla ilgili olmadığını sanıyorum sadece Türkiye'ye değil bütün dünyaya gösterdik. Gerçekten hem bu kitabı yazan, hem de bu kitaba şuan da sahip olan biri olarak çok mutluyum.”

“Benim bu aldığım kitap bugünden itibaren Kırmızı Kedi Yayınevi'nin Beşiktaş mağazasında özel bir platformda sergilenecek. Elbette kitap koleksiyon değeri taşıdığı için, çok özel bir malzemeyle, çok farklı matbaacılık teknikleriyle basıldığı için herkesin ulaşabileceği bir fiyat değildi. Bu nedenle kitaba 17 buçuk liradan ulaşan bütün yurttaşların görebileceği bir yere koymayı düşündük. Umuyoruz ki bu kitabı gerçekten öğrenci harçlığıyla alan gençlerimiz de bu koleksiyon kitabın varlığıyla gurur duyuyorlar. Bunu hep beraber Beşiktaş mağazasında yaşayabileceğiz. Kırmızı Kedi Yayınevi'ne, bütün burada çalışan arkadaşlara ve her şeyden önemlisi Atatürkçülere, bizi yalnız bırakmayanlara, Cumhuriyet tarihinin gördüğü en alçakça, en adice hem de planlı ve organize sosyal medya saldırısından bizi koruyan bizi savunan yurtseverlere çok teşekkür ederim.”

SÖMÜRÜYLE MİLYONLARI CEBE İNDİRDİ
Özdil'in "adi ve alçak" diyerek saldırdığı insanlar, Atatürçülük üzerinden yapılan sömürüyü ve cebe inen milyonlarca lirayı eleştirmişti.

Kısa sürede 2500 liradan kitap satın alacak 1881 kişi bulmayı başaran Yılmaz Özdil, Atatürk sömürüsünden 4.7 milyon lirayı cebine indirdi.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • sepuka

    24 Ocak 2019
    2 0
    ÖZDİL , KENDİSİNE 1881 TANE ATATÜRK SEVEN BULMUŞ. BEN DE KREDİ ÇEKİP ALACAKTIM AMA OLMADI. TÜH BE ACABA ÇİFTLİK BANKTAKİ TOSUN BU KİTAPLARDAN YAPTIRMAZ MI ONDAN ALSAK.
DİĞER MAKALELER