GÜNCEL

Videoyu görünce şoke oldu! Haber spikeri Nazlı Çelik soluğu adliyede aldı

Tarih
09 Aralık 2020
İzlenme
331 Kişi
Videoyu görünce şoke oldu! Haber spikeri Nazlı Çelik soluğu adliyede aldı

Sunucu Nazlı Çelik, geçtiğimiz günlerde savcılığa başvurarak suç duyurusunda bulundu. İddiaya göre; 27 Kasım günü bir sosyal medya hesabında video paylaşıldı. Videoda Çelik'in aile bireylerinin kimlik bilgileri ve açık adresleriyle birlikte, Çelik hakkında hakaret ve tehdit içerikli sözler vardı.

Videoyu görünce şoke oldu

Nazlı Çelik'ten itiraf: Ölüm tehditleri aldım - Son Dakika HaberlerVideoyu gördüğünde şoke olan Çelik, oturduğu ikametin açık adresinin paylaşılarak özel hayatının ihlal edildiğini, ailesinin bilgilerinin paylaşılarak kişisel verilerinin hukuka aykırı olarak yayıldığını ve hedef haline getirildiğini ileri sürdü. Çelik'in bilgilerinin yer aldığı video, Sulh Ceza Hakimliği tarafından erişime engellendi.

Alınan kararda video ile Çelik'in kasıtlı olarak kişisel haklarının ihlal edildiği, hedef haline getirildiği ve sarf edilen sözlerin fikir düşünce özgürlüğü kapsamında olmadığı anlaşıldı.
Çelik'e karşı işlenen suçun failinin tespit edilmesi için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

DİĞER MAKALELER