GÜNCEL

Tuğçe Kazaz'ın Şeriat açıklaması gündem oldu

Tarih
31 Mayıs 2022
İzlenme
989 Kişi
Tuğçe Kazaz'ın Şeriat açıklaması gündem oldu

Müslüman olduktan sonra yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ve İslam'ı açık sözlülükle savunan eski manken Tuğçe KazazTwitter hesabından yaptığı son açıklamasında Şeriat için övgü dolu sözler söyledi.

Bir paylaşımda bulunan Kazaz, "Şeriat temiz toplumlara gelir. Şeriat; Allah’ın merhamet ve rahmeti, Hz.Muhammed’in ahlakı, Hz.Ömer’in adaleti, Hz.Ali’nin cesareti, Fatih’in ferasetidir. Şeriat insanca, hakça, Allahça yaşamanın formülüdür. Korkmayın biz şeytanca yaşamaya çalışan bir toplumuz bize şeriat gelmez! Benim anladığım şeriat ile sizin İslam’dan soğutmak adına kötülediğiniz şeriat bir değil." ifadelerini kullandı.

Kazaz'ın sözleri İslami ahkâmı kabul eden Müslümanlar tarafından büyük beğeni aldı. Allah'ın (cc) emirleri ve Hz. Muhammed'in (sav) yolundan rahatsız olanlar ise, Kazaz'ın sözlerini hazmedemedi.

Din değiştirmişti

Tuğçe Kazaz 2005 yılında Yunanistanlı George Seitaridis ile evlendi. Kazaz, nikahtan önce din değiştirerek Rum Ortodoks dinine geçip Maria Seitaridis adını aldı.

Tekrar müslüman oldu

Üç yıl süren bu evliliğin ardından Tuğçe Kazaz boşandı ve Türkiye'ye dönüş yaptı. Kazaz boşanmayla birlikte dinini bir kez daha değiştirip Müslümanlığa dönüş yaptı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Yolcu

    31 Mayıs 2022
    1 0
    Helal Olsun. Maşallah. Ne güzel özetlemiş. Allah hidayetini artırsın
DİĞER MAKALELER