GÜNCEL

Tevfik Göksu: İBB, Cuma namazına gidenleri fişlemeye başladı

Tarih
20 Nisan 2021
İzlenme
305 Kişi
Tevfik Göksu: İBB, Cuma namazına gidenleri fişlemeye başladı

Göreve gelir gelmez binlerce İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) çalışanının işine son veren yeni İBB yönetimi, yeni bir skandala daha imza attı.

Cuma günleri Cuma namazı kılmaya gitmek isteyenlere izin vermeyen İBB Yönetimi, kendilerince bir çıkış yolu bularak bu kişilere ‘İbadet İzin Talep Formu’ imzalatmaya başladı.

"BUNDAN SONRAKİ ADIM 'İKNA ODALARI' HERALDE"

Tevfik Göksu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun hayatı ve kariyeri | Gündem HaberleriCHP’li İBB yönetiminin bu uygulamasını fişleme olarak değerlendiren ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Bundan sonraki adımları da İBB'de ikna odaları kurmak olacak herhalde.” diye tepki gösterdi.

"CUMA NAMAZINA GİDEN PERSONEL FİŞLENMEYE BAŞLANDI"

Göksu sosyal medya hesabından şunları paylaştı:

“CHP'li İBB Yönetimi Cuma namazına giden personelini fişlemeye başlamış. Anlaşılan o özledikleri tek parti dönemini İBB'de yaşatacaklar. Artık bundan sonraki adımları da İBB'de ikna odaları kurmak olacak herhalde.”

BELGEDE YER ALAN İFADELER

Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı İbadet İzin Talep Formu’nu da paylaştı. Söz konusu formda; “İzinli saatlerimin hafta içi mesai saatlerime ilave edilerek mesai kaybına yol açmayacak şekilde Cuma namazı için gerekli iznin verilmesi için gereğini arz ederim.” ifadelerinin altında personelin, TC Kimlik numarası, adresi, telefon ve sicil numarası da yer alıyor.

 

 

İBB daha önce de çalışanlarına LGBT dersine katılın SMS'leri göndermiş ve bu durum kamuoyunda tepkiyle karşılanmıştı

İBB personeline mesaj atıp LGBT eğitime katılmayı zorunlu tutmaya devam ediyor - Takvim

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • Cem

    21 Nisan 2021
    1 0
    Daha durun bi iktidara gelsinler o zaman görürsünüz siz bu papazi cikarsinda koynundaki haci
DİĞER MAKALELER