GÜNCEL

Teşkilat'tan FOX'a ağır darbe! Bitirdi

Tarih
29 Eylül 2021
İzlenme
1229 Kişi
Teşkilat'tan FOX'a ağır darbe! Bitirdi

Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki gemisine düzenlenen bir saldırıyı konu edinen bölümüyle sezonu açan Teşkilat, reytinglerde tüm kategorilerde birinci oldu.

Foto - Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki gemisine düzenlenen bir saldırıyı konu edinen bölümüyle sezonu açan Teşkilat, reytinglerde tüm kategorilerde birinci oldu.Teşkilat'ın sezona bu girişi kendisi için güzel bir haber olurken rakipleri için ise adeta kabus oldu.

25 Film'in FOX için çektiği yeni dizisi, Teşkilat'ın yeni sezonu açmasıyla beraber reytinglerde 2'ye kadar düştü.

Foto - Teşkilat'ın sezona bu girişi kendisi için güzel bir haber olurken rakipleri için ise adeta kabus oldu. Alınan bu kötü sonuçların ardından FOX TV yönetimi ve yapımcılar Uzak Şehrin Masalı dizisinin Teşkilat'a karşı yarışamayacağını anlayarak beşinci bölümle ekranlara veda edeceği açıkladı.

Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar, Begüm Birgören gibi isimleri bünyesinde bulunduran Uzak Şehrin Masalı dizisi böylelikle yayın hayatına son verecek.

Foto - 25 Film'in FOX için çektiği yeni dizisi, Teşkilat'ın yeni sezonu açmasıyla beraber reytinglerde 2'ye kadar düştü. Önümüzdeki günlerde son bölümleri oynayacak olan dizi artık ekranlarda görünmeyecek. (YeniAkit)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

DİĞER MAKALELER