GÜNCEL

Teşkilat resmen final kararı aldırdı! Kefaret dizisinden final kararı

Tarih
29 Nisan 2021
İzlenme
2551 Kişi
Teşkilat resmen final kararı aldırdı! Kefaret dizisinden final kararı

TRT’de rekorlar kıran Milli İstihbarat Teşkilatı’nı konu alan Teşkilat dizisi Pazar günlere damgasını vurmaya devam ediyor.

İzlenme oranlarını diğer platformlarda da arttıran Teşkilat Pazar günleri reytingde zirveyi bırakmıyor. Teşkilat’ın yayınlandığı Pazar gününde bir dizinin fişi resmen çekildi.


Ahlaksız ilişkileri konu edinen dizileri topluma göstermeye devam eden FOX TV tökezlemeye devam ediyor. Aynı gün yayınlanan FOX TV dizisi Kefaret’e TRT dizisi Teşkilat nefes aldırmadı.

Kefaret - 17. - Bölüm Özeti - FOXKefaret dizisi ile ilgili gazeteci Birsen Altuntaş çarpıcı açıklamaya yer verdi.

Altuntaş, Kefaret’in final yapacağını duyurarak şu ifadeleri kullandı:

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur'un başrolünü oynadığı Kefaret, finale doğru gidiyor. Yayınlandığı ilk haftadan beri ilgiyle izlenen dizi birçok yapım peş peşe final yaparken ekran yolculuğuna başarıyla devam etmişti. 25 Film imzalı dizi 28. bölümde veda edecek.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • barış

    02 Mayıs 2021
    0 0
    TRT doğru yoldasın. Tarihimiz de malzeme bol. Daha çok özümüze yönelik diziler yapın. Yapandan çekenden yayınlayanlardan ALLAH razı olsun
  • Halime

    29 Nisan 2021
    2 0
    Nurgül Yeşilçay’ın içinde olduğu dizi fazla ilerlemez.0ynadığı roller ve oyunculuğu çok basit kalmaktadır.Bencede final yapması iyidir.
DİĞER MAKALELER