GÜNCEL

Süleyman Soylu sağlık durumu hakkında konuştu

Tarih
01 Nisan 2023
İzlenme
559 Kişi
Süleyman Soylu sağlık durumu hakkında konuştu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme gelen sağlık sorunlarıyla ilişkin, "15 yaşından beri bel fıtığım var, iyice kötüleşti. Fizik tedavi görüyorum, şu an biraz daha iyiyim." dedi.

 

 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK'ten Fulya Öztürk'e sağlık durumu, siyasi kariyeri ve deprem bölgesindeki çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

"KAHRAMANMARAŞ'TA FİZİK TEDAVİ GÖRÜYORUM"

Bakan Soylu, sağlık sorunlarıyla ilgili, "15 yaşından beri bel fıtığım var, iyice kötüleşti. Bu hastalıkların büyük bölümü genetik zaten. Kahramanmaraş'ta fizik tedavi görüyorum." dedi.

"PARTİ NE KARAR VERİRSE UYARIZ"

Siyasi kariyerine ilişkin ise Bakan Soylu, "Konsantrasyonumuz seçim değil deprem. Bu kadar iş var, günlük tartışmalara giremeyiz. Siyasetin kendine ait kuralları vardır. Bu kurallar işler. Siyasette kırgınlık olmaz. Parti ne kadar verirse uyarız" ifadelerini kullandı.

"BAYRAMA KADAR İLK BÖLÜM ENKAZ KALDIRMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANACAK"

Deprem bölgesinde çalışmalarını sürdüren Soylu, son gelişmeleri de aktardı:

"Hatay'da 21 bin 300 bina yıkık, yıkılacak. Bu binaları n yüzde 40'ı kaldırıldı. Ramazan Bayramına kadar enkaz kaldırmayı bitireceğiz. Buranın 10 günlük karşı karşıya kaldığı yıkımdan dolayı diğerlerinden geri bir takvimi var. 10 ilde enkaz bayrama kadar kalkacak. Hatay'da bayramdan 10 gün sonra kalkacak. Bu tabii ilk bölüm. Acil yıkılacak ve yıkılmış binaların enkazı. Diyelim 100 parça var, biz 30'unu kaldırıyoruz. Bir de 70'i var. Bu bittikten sonra 3 aylık periyodumuz daha var. Enkaz kalkınca Antakya'nın yüzde 75'i boş arsa olacak."

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

DİĞER MAKALELER