GÜNCEL

Selçuk Bayraktar hazımsızlara böyle cevap verdi: SİHA ve füzeleri çok sevdiğinizi biliyoruz..

Tarih
18 Ağustos 2020
İzlenme
987 Kişi
Selçuk Bayraktar hazımsızlara böyle cevap verdi: SİHA ve füzeleri çok sevdiğinizi biliyoruz..

Milli Silah sanayii için gece gündüz demeden çalışan Türkiye’nin ilk yerli üretim S/İHA Sistemi Baykar Bayraktar TB2'nin mimarı, Baykar Savunma Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, paçavra gazetesi tarafından kendisine atılan iftiralara Twitter üzerinden verdiği cevapta, "Sadece e-araç yarışması değil! Tübitak, İHA ve Roket yarışmalarını da düzenliyor. Özellikle SİHA ve füzeleri "çok sevdiğinizi" yayınlarınızdan biliyoruz. Bu yıl gençler daha gelişmiş füze ve İHA'larla TEKNOFEST'te yarışacaklar. Bekleriz. Eminiz yine çok seveceksiniz!" cevabını verdi.

Paçavra tarafından yapılan yalan haberde, "TÜBİTAK, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar’ın yöneticisi olduğu T3 Vakfı ile birlikte düzenlediği Elektrikli Araç Yarışları’nın organizasyonu için yaklaşık 1 milyon TL harcadı." iftirası atılmıştı.

 

(YeniAkit)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • ALY SOSYOLOG

    18 Ağustos 2020
    4 0
    Amerika'da bu tip yatırımlara oradaki büyük firmalar ülkesinin gelişmesi için üniversitelere ve bu tür vakıflara ciddi oranlarda bağış yaparak destek verirler.Şunu çok iyi bilirler.Ülke savunması zayıf kalırsa ellerindeki büyük mal varlığını da kaybederler.Bizde böyle düşünen kaç tane büyük holding firması var!.Ellerinden gelse tek kuruş vergi bile ödemek istemezler.Böyle yatırmları TUBİTAK gibi kurumlar üzerinden devlet yapar.ONU DA BÖYLE ELEŞTİRİRLER.Sen yürü be ASlan'ım.İt ürür kervan yürür.
DİĞER MAKALELER