GÜNCEL

Şarkıcı Çelik'ten Avcılarda Minaresi yıkılan cami paylaşımı

Tarih
27 Eylül 2019
İzlenme
8103 Kişi
Şarkıcı Çelik'ten Avcılarda Minaresi yıkılan cami paylaşımı

Şarkıcı Çelik, dün gerçekleşen 5.8'lik deprem sonrasında minaresi yıkılan caminin fotoğrafını yayınladı. Şarkıcı, bu talihsiz olayla ilgili önemli satırlar içeren bir paylaşımda bulundu.

Çelik: Bu camiyi yapan adamı merak ediyorumİşte Çelik'in o paylaşımı:

"AÇIKLAMAYA GEREK YOK"

“Bu fotoğrafa bakınca insan çok şey düşünür… Ama insan olan çok şey düşünür… Kuran-ı Kerim'de zaten 'Düşünenler için hikmet vardır' der, yani düşünmeyenler için hikmet söz konusu olamaz… Dün bütün televizyonlar bu fotoğrafı gösterdi, ben olsam 'Mimar Sinan' yazar, resim bile koymazdım… Açıklamaya falan da gerek yok, düşünebilen düşünsün… Mesela bu camiyi yapan adam ne düşündü merak ederim ben, Mimar Sinan'ı hiç düşünmüş müdür acaba? Daha çok fazlası var, ama yazmayayım ben.”


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • muzaffer gelen

    05 Ekim 2019
    0 0
    celık bey bos yapmıs bence neden dıye soracaksanız eger cunku bu mınareler 99 depremınde dayanmıstı ıkıncı depreme dayanamadı.. ılk depremde demekkı hasar aldı da ıkıncı depremde yıkıldı .. pekı bu yorumu yapanlar bunu hıc dusunmedıler mı? ıstanbul da bır cok yapı neredeyse boylle yanı, ıkıncı ya da ucuncu depremı beklıyorlar baska bır acıklaması yok bence... olayı nereye tasımıslar ya...
  • Mustafa

    27 Eylül 2019
    1 1
    Bilinmez yada gizemli bir nedeni olabilir. Yapımında kullanılan malzemenin yada ustanın mahiyeti de önemlidir. Mimar Sinan ile mukayese edilmemeli. Onlar abdestsiz taş üstüne taş koymamışlar ve eserlerine Banyo yapılacak küçük hamamlarla başlamışlardır.
DİĞER MAKALELER