SİYASET

Saadet'in seçime katılma nedenini itiraf etti...

Tarih
17 Mayıs 2019
İzlenme
512 Kişi
Saadet'in seçime katılma nedenini itiraf etti...

Saadet Partisi hatibi Hasan Damar, Bursa'da katıldığı bir etkinlikte, İstanbul'da AK Parti'nin kaybetmesine Saadet'in neden olduğunu belirtti.

23 Haziran seçimlerine hazırlıklar yavaş yavaş başlatılırken, ittifak görüşmeleri yeniden hareketlendi. Millet İttifakı'na destek veren Saadet Partisi, İstanbul'un kaybedilmesine en büyük etken olarak kendilerini görüyor.
"AK PARTİ'YE BİZ KAYBETTİRDİK"

Saadet Partisi hatibi ve Avrupa Milli Görüş Teşkilatı'nın önde gelen isimlerinden olan Hasan Damar, Bursa'da partinin bir etkinliğinde yaptığı konuşmada, Saadet için Türkiye'nin en güçlü partisidir dedi.

Damar, ayrıca AK Parti'ye seçimi kaybettirenlerin de yine kendileri olduğunu söylerken  "İstanbul’da 120 bin oy aldık, AK Parti 15 bin oyla kaybetti. Türkiye'yi ve İstanbul'u kaybettiren Saadet Partisi'dir. Bunu herkes böyle bilsin. AK Parti'ye yine kaybettireceğiz. Saadet Partisi'ne gönül veren kardeşlerim görün bunları." ifadelerini kullandı.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • ADALETİ ARAYAN

    17 Mayıs 2019
    0 0
    Allah ıslah eylesin.Lan kantarının topuzu kaçık 28 şubat döneminde senin kazandırdıkların değilmiydi millete eziyet eden.Temelin adamı.O dönemde sen ve ailen zulme uğramamış belli.Demez mi birde yine kaybettireceğiz diye.Lan bunlar Allah muhafaza iktidara gelse önce seni ve senin zihniyetinde olanları ......... Aklını başına topla.
  • misafir

    17 Mayıs 2019
    34 0
    Biz de kaç aydır İstanbul seçimlerini kim kaybettirdi diye araştırıyorduk. Demek ki o yobaz bu muş mu? Biz de bunları bir şey sanıyorduk. Rabbim ülkemizi bunların iktidarından korusun. Bu pişkin herifi bak şimdi çok merak ettim kökünü. Yani cibilliyetini. Reisim bazen sen çok cibilliyetsizsin diyor ya denecek kişilere. İşte bu kişi de Reisin dediği cibiliyyeti bozuk vatan hainlerinden birisidir.
  • Misafir

    17 Mayıs 2019
    35 0
    Abi bu saadet ne hale geldi.chp ile birlikte oldu.vay arkadaş. Insanların ak partiye olan kini.chp ye aşka dönüştü.
DİĞER MAKALELER