GÜNCEL

RTÜK Başkanı Şahin'den '60 bin lira maaş aldığı' iddiasına yanıt

Tarih
24 Ekim 2019
İzlenme
483 Kişi
RTÜK Başkanı Şahin'den '60 bin lira maaş aldığı' iddiasına yanıt

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, üç farklı kurumdan toplam 60 bin lira maaş aldığı iddiasıyla ilgili konuştu. Şahin, “Maaşım bu yalanın yanından bile geçmez” dedi.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin’in üç farklı kurumda görev alarak ayda yaklaşık 60 bin lira maaş aldığını öne sürdü.

ebubekir şahin 60 bin ile ilgili görsel sonucuŞahin ise söz konusu iddiaya bugün kişisel Twitter hesabında yanıt verdi. 

​Öztunç’un açıklamalarını alıntılayan Şahin, “Etik ilkeleri savunacaksınız, dürüstlükten bahsedeceksiniz ama koca bir yalanın ipine sarılarak daha büyük bir yalanı paylaşacaksınız. Yazık! Kendime hiç küçük reis dedirtmedim, bu kimin kompleksidir bilmem. Kendileri bilir maaşım bu yalanın yanından bile geçmez ama çok şükür derim” ifadesini kullandı.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

  • YORUMLAR
  • hursit dilaver 2

    25 Ekim 2019
    0 0
    EVE AYAKKABI İLE GİRMEK VE OTURMAK.esasen DUA VE DİLEK İÇİN HRİSTİYANLIKTAKİ İKİ ELİN ÇENE ALTINDA BİRLEŞTİRİLMESİNİN BÜTÜN BEBELERE VE GENÇLERE ALIŞTIRILMASI. ulan bunlar için bu adama 60 değil. 120bin verilir be. BU CHP ne yapmak istiyor.osmanlıya, islama dönüş mü derdi. ata duymasın..ZATEN SİZİ AŞAĞIDA KABİR KAPISINDA BEYZBOL SOPASI İLE BEKLİYOR.
  • hursit dilaver 1

    25 Ekim 2019
    0 0
    söylesene TÜRK DİLİNİ BOZAN AGOP DİLAÇARIN sadece yanıt kelimesini TVLERDE ZORLA SÖYLETTİĞİM İÇİN O PARANIN 2 KATINI HAKEDİYORUM. desene.bunu anlayıncaya kadar 2 ay geçer. ZATEN RTÜK GÖREVİ, SOL ELLE YEMEK, EZAN NAMAZ,İMAM,KURAN DUA YASAGI, ALLAH YERİNE TANRI demek,
DİĞER MAKALELER